Последните дни времето беше слънчево и топло, а това със сигурност носи хубаво настроение. Още по-хубавото е, че тепърва ни очакват слънчеви дни и вече можем да започнем да носим по-тънки, свежи дрехи и аксeсоари. Аксесоарите са супер важна част от целия аутфит, правят го завършен и придават тотално различен вид – в повечето случаи в позитивна посока.
 
Вече ви разказах за тенденциите в чантите и сникърсите, а сега ще ви покажа още повече подробности за  тренди аксесоарите,  вдъхновени от модните инфлуенсъри и най-влиятелните имена в модната сфера, които посетиха седмциците на модата в Париж и Милано. Важно е да кажа, че съм подбрала такива, които наистина могат да се носят в ежедневието, без да изглеждаме странно. #readytowear
 
Слънчевите очила отдавна са част от ежедневието ни всеки сезон, но пролетта и лятото те са в своя пик.  Още миналата година навлезе или по-скоро се върна тенденцията от 90-те да носим малки очила. Остри (котешки) или кръгли рамки и цветни стъкла ще са модерни и този сезон, и то не просто модерни, must have са! Жълтите, червени, лилави и сини стъкла и мини рамки придават супер шик на всяка визия.

Една от топ тенденциите в момента са перлите – перли на всичко: гривни, колиета, украшения за коса. Но като говорим за перли, не си представяйте перлите на баба си, напротив – всички бижута, които ще видите този сезон са съвременни и с много attitude. Също така, моето лично мнение е, че не само перлите с перфектна кръла форма са красиви, естествения им вид и форма също са много, много красиви.
Много колиета и много гривни – освен че трябва да са едри, колкото са повече, толкова по-добре.  Можете да ги носите заедно и поотделно – само гривни или само колиета. Ако имат перли пък ще постигнете 2 в 1 ефект.
Шалчета вързани на чанти. Чантите, сами по себе си трябва да са ярки, пастелни цветове, а съчетани с шалче с щампа ще станат свръх аксесоар за идните сезони. Тук можете да ползвате шалчетата за коса, които вероятно сте си купили миналата година.
И като говорим за чанти, нещо което пропуснах да ви кажа в статията, посветена на тях, е че плетените чанти тип кошница също се завръщат. Можете да носите такава във всякакъв размер, но по-малките са хит в момента. В обла или квадратна форма, а и на тях можете да вържете шалче, получава се супер свежа и тренди комбинация.
Ретро клипс шнолите за коса са доста актуални. Сещате се кои имам предвид – тези, които сте носили като деца. Можете да сложите няколко или една, но достатъчно забелжима. Стоят хубаво на пусната изправена коса, леко прибрана или изцяло вързана и придават classy вид.