Шоуто на Victoria’s Secret беше по-емоцинално от всякога.
 
След като последните две години най-гледаното (от около 800 мнл. души всяка година) модно шоу беше проведено в Париж и Шанхай, тази година бляскавото събитие се състоя в Ню Йорк. Спектакълът струва около 12 млн. долара, за сравнение – повечето модни събития струват около 1 млн.
Ангелските крила носиха най-актуалните топ модели в момента – Кендал Дненър, Джиджи и Бела Хаид, Сара Сампарио, Тейлър Хил. Барбара Палвин се завърна на подиума на ангелите, след като последното ревю, в което беше взела учатие беше през 2012-та. Кандис Суанпоул и Бехати Принслу направиха своето завръщане след майчинство, а двете са стартирали и заедно своята кариера на „ангели“.
 
Както винаги, ревюто се състоеше от няколко етапа, в които видяхме типичнните игриви костюми, отразяващи най-актуалните модни тенденции в момента – каре, флорални мотиви, бели ластици с надписи, дантела и камъни. Разбира се, в центъра на вниманието беше секси бельото.
 
Тази година сутиенът за 1 млн. долара беше изработен съвместно със Сваровски. Той беше обсипан с 2100 диаманта Сваровски и направата му е отнела 930 часа. Късметлийката, която получи специална роля в ревюто, носейки това бижу, беше Елза Хоск, която участва във VSFS за пръв път през 2011 и беше обявена официално за „ангел“ през 2011.
 
Хайлайтът на вечерта, обаче, беше Адриана Лима, която обяви в Instagram, че това ще бъде последното шоуто, в което ще участва.Това беше 19-то шоу за Адриана и с него беше поставен краят на една ера.
 
Тя мина по котешката пътечка, а цялата зала стана на крака и я изпрати с овации, докато на огромните екрани се въртеше видео с моменти от всяко едно от ревютата, в които е участвала.
По време на последната си разходка по подиума Адриана беше с кръгли бели крила от пера, прозрачна блуза със сребърни елементи и бледо синьо бельо.
 
В Instagram много от моделите споделиха, че именно Адрина е тяхното вдъхновение и основната причина да мечтаят да станат част от ангелския екип. Самата тя публика видео, с което се сбогува с Victoria’s Secret.
 
Част от историята на VSFS са най-известните супермодели – Хайди Клум, Наоми Кембъл, Тайра Банкс и Адриана Лима!
 
Благодарим ти, Адриана! #goddess
 
За всички, които нямат търпение да го видят – шоуто беше заснето на 8-ми ноември и ще бъде излъчено по CBS на 2-ри декември.