Преди да удостим със заслужено внимание любимите ни ангели, които накараха всички да обръщат поглед със супер съблазнителни и разголени рокли на кинофестивала тази година, ще започнем с един интресен факт. Премиерата на Les filles du soleil от Ева Хюсън, беше посетена от 82 актриси, като цифрата съвсем не е случайна – точно толкова филми, създадени от жени, са част от историята на фестивала. Дамите застанали на червения килим, хванати за ръце, в знак на протест срещу неравенството между половете.  #girlpower
Ирина Шейк, за пореден път, беше смела и страшно секси в огненочервена рокля на Versace. Тоалетът, по изключително елегантен начин, показваше липсата на всякакво бельо.
Кендал Дженър направи дебют с присъствието си на фестивала и по този повод събра погледите не с една, а с две naked рокли, които й стояха убийствено. Бялата рокля, с която се появи на червения килим, е модел на Аlexandre Vauthier. А зелената, блестяща в златисто, с която беше на сикрет партито на Chopard-а, разбира се, беше на същата марка.
Изабел Голард беше с тоалет от две части на Julien Macdonald. Топът с преплетени презрамки и чокър, се допълва от пола с висока талия, която разкрива страхотните й крака, както и бельото й.
 
Сара Сампаио, посети благотворителното гала събитие “Fashion For Relief” в Кан, също облечена с прозрачна рокля на Roberto Cavalli, която също разкриваше бельото й. Нежната й визия се допълваше перфектно от семпло гримирани очи и яркочервено червило.
При всички тези впечатляващи жени, ефектът е постигнат от комбинацията между естествен вид, без тежки прически и много грим, и изключително смели рокли, с които ни показват как точно можем да бъдем стилни, показвайки повече плът, без да е никак пошло.