Coachellа, освен арт и музикален фестивал, може да се нарече и грандиозно модно събитие, което всяка година поставя началото на летния сезон. Провежда се вече 26 години, в Идио, Калифорния, пустинята Колорадо в САЩ.
 
Фестивалът се посещава от страшно много известни личноси – топмодели, блогъри, артисти. Част от гостите, които се забавляваха сред публиката тази година, бяха Rihanna, Kylie Jenner, Asap Rocky, French Montana, Emiy Ratajkowski, Alessandra Ambrosio, Bella Hadid, Izabel Goulart и Nicki Minaj. А аз нямах търпение да видя как ще са облечени и да споделя впечатленията си с вас.
Сред хедлайнърите на събитието бяха Beyonce, Cardi B и The Weeknd,
Beyonce влезе в историята на фестивала като първата чернокожа жена хедлайнър и показа за пореден път, че е страхотен професионалист и един от най-добрите живи пърформъри. #girlpower
Музиката и арт инсталациите допринасят за атмосферата, а цялостната концепция е модерен прочит на хипи движението. Всичко това провокира посетителите си, известни или не, да покажат своето свободомислие чрез утвърдените за фестивала бохо-шик, грънч и етно стил.
 
Подбрала съм някои от най-интересните снимки, от които можете и вие да почерпите вдъхновение, тъй като прекрасната новина е, че послените няколко години свободата на фестивалната мода навлиза сериозно в тенденциите за лятното облекло – съвсем спокойно, можете да използвате дантелено боди като топ, съчетано с къси дънкови панталони и ефирна риза, отворена или завързана на кръста.
 
Небрежни коси в цветовете на дъгата, блестящи плитки с брокат, ресни, скъсани дънки, кроп топове, дантелени прозрачни рокли с бродерии, бралети и дори бански са елементите, които могат да се съчеват за постигане на този смел срийт стил. Традиционен акцент за Coachella са и аксесоарите – големи обици с пера, боди чейнове, кожени аксесоари, имитиращи жартиери, чоукъри, класически гангстерски кърпи и кръгли очила с цветни стъкла.
 
Бъдете смели това лято и не само на плажа изразявайте свободно себе си.