Облеклата предстоящите сезони са изпълнени с много колорит и разнообразни материи. Големите дизайнери  не ни оставят да скучаем. С настъпването на есента вместо топлите телесни цветове, с които сме свикнали, на челно място застъпва алено червеното. Всичко в червено ще е най-сполучливият стайлинг за предстоящите сезони. Заложете на червен деним, че,вени ботуши, както и червени връхни дрехи.
Класиката през 80-те от дънкови якета и деним отново са на мода.
Кожените шлифери ще бъдат много модерни за сезона. Палтата пък да са от пух. Топ дизайнерите връщат модата на изчистените палта от естествен косъм като през 70-те.
Среброто и блясък на брокат и пайети също ще са често срещани и много модерни. Бляскавите ботуши ще са на пиадестал. Колкото повече блясък, толкова по-добре.
Предпочитани и препоръчителни ще са всякакъв вид карета. Точките , зимните цветя и етно мотивите са лидери при принтовете за настъпващите сезони.
 
 
Големите букви и надписи ще са модерен акцент.
Определено любимото ни черно ще бъде заменено с шоколадово кафяво. От рокли, пуловери до връхни дрехи, всичко в този цвят ще бъде много актуално предстоящите месеци.
Дивият запад ни зове. Не малко от големите марки показаха на модния подиум принтове наподобяващи кравешка кожа, каубойски ботуши и много кактуси.