Още от времето на Древен Египет, роклята е присъствала в женския гардероб. През вековете този факт не се променя. Променя се единствено самата рокля – формата, дължината, материите и платовете. Но Тя остава! Незаменима!
Остава нейната тежест, нейната задължителност! Защото и преди, и сега роклята е не само облекло! Тя е женственост, тя е душа! Тя е стил и класа! Мистерия и вдъхновение!
На прага на XXII век, повече от всякога, имаме възможността да намерим себе си сред хиляди модели от рокли – къси, дълги, симетрични и а-симетрични, ежедневни, официални, делови… Разнообразие от деколтета, аксесоари, цветове. Със сигурност „малката. черна рокля“ остава задължителна, но не и достатъчна!
За съвременната жена облеклото е символ на успех! Увереността в безупречния вид, чувството на комфорт, стилното излъчване – моменти, които гарантират нейното запомнящо се присъствие.
Днес, в един от най-женските и красиви празници, 8-ми март, говорим за чувството да бъдем такива, каквито природата ни е определила да бъдем – женствени, очарователни, магнетични…
Как? С подходящата рокля! А какво означава „подходяща“?
На първо място, роклята трябва да е със съобразена спрямо сезона плътност. И също толкова важно е роклята да бъде избрана според вашата индивидуалност – фигура и характер. Залагайте на силни си черти – роклята трябва да подчертава именно тях!
Всяка една рокля подчертава женствеността в нейната собственичка, но при различните жени и различни рокли, женствеността придобива различна форма.
След като сме си отговорили на горните въпроси е важно да съобразим роклята с повода или събитието, където тя ще бъде “под светлините на всички прожектори”.
Насочвайки се към подходящия модел – формата и дължина – идва моментът на избор между цветове, комбинации от различни материи, аксесоари или с други думи – да намериш себе си сред стотици рокли, отразяващи модния почерк на различни дизайни. А за да бъде изборът ни улеснен, Tesoro Premium Boutique има грижата да избере най-доброто от най-доброто на световно ниво и да го направи достъпно само с един клик.
Tesoro Premium Boutique е много повече от онлайн платформа. Tesoro е съкровищница, в буквалния смисъл! В нея ще намерите вашето „бижу“ от водещи световни марки, бижу, което отразява вашата индивидуалност, вашия стил и женственост!
Зад името Tesoro стои екип от професионалисти, който се грижи до вас да достигат дрехи, съобразени с вашите изисквания и надхвърлящи вашите очаквания!
Не случайно точно днес съкровищницата отваря врати! Защото днес, повече от всякога, заслужаваме своята рокля!
Мили дами, не забравяйте да поканите своя кавалер в Tesoro Premium Boutique – само там ще се погрижат стилът му да се превърне в еталон на мъжката мода!