Вдъхновени от предстояща пролет и Tesoro premium boutique – съкровищницата на България, днес ще говорим за стила в обличането и изграждането на една успешна визия при мъжете.
Създаването на индивидуален стил е в основата на добрия имидж и запомнящата се визия, но колкото и индивидуален да е – стилът остава подвластен на някои общоприети и утвърдени правила. Когато говорим за облекло е добре да обърнем сериозно внимание на отделните елементи и вече приетите закономерности свързани с тях.
Първо и определящо решение е изборът на място. Дали това ще е салонът на известен и добър шивач или бутик – задължително трябва да отговаря на мъжките очаквания. Място, където Той ще намери не само актуални модели, но и удобство, комфорт, сигурност, увереност – усещания, които могат да предизвикат дрехите, създадени специално за Него.
С цел да им спести време и посещения при личния шивач, Tesoro premium boutique избра най-доброто от света на модата, за да зарадва своите клиенти. Пролетно – лятната колекция на Takeshy Kurosawa е в България благодарение на Tesoro premium boutique и се очаква да бъде разграбена!
Доверихте се на на правилния бутик и е време да обърнете внимание на специфичните моменти в избора на дрехи.
Неизменна част от добрата мъжка визия е сакото. Без значение дали е елегантно или спортно  – то е задължителна част от гардероба на всеки един мъж. Основен правило при избора му е да приляга точно върху раменете, а когато е закопчано – разстоянието между гърдите и самото сако да позволява прокарването на опъната длан. По-голяма ширина е ненужна и непрепоръчителна.
Обърнете внимание на копчетата, ако има такива. В повечето случаи спортните сака имат по едно или две копчета. Елегантните са с две или три, но винаги използвайте само две от тях. Последното (най-долното) копче задължително остава разкопчано. Когато избирате сако обърнете, също така, внимание и на разположението на копчетата. Малко над или на нивото на пъпа ви трябва да се намира най-високото копче. Преди да седнете, господа, не забравяйте да разкопчаете сакото си.
За това какво да изберете под сакото – Tesoro premium boutique има грижа както за официалните, така и за не толкова формалните събития от ежедневието ви.
Спускаме се малко по-надолу и стигаме до колана. При елегантен костюм се използва тънък и семпъл колан, който е в еднаква цветова гама с обувките. Ако искате широк колан – насочете се към по-спортна визия. Актуалните през последните няколко години тиранти се носят само при отсъствието на колан. Не забравяйте, мъже, че дори и спортната визия може да бъде изключително предизвикателна и да „излъчвате“ също толкова увереност, колкото и в най-елегантния костюм. Има случаи, в които коланът е ненужен…
Панталонът, колкото и елегантен и удобен да е има също своите особености, на които трябва да обърнете внимание. Дължината е сред тях. Да, когато говорим за дължина на крачола – размерът има основно значение. Елегантните панталони трябва да покриват горната част от обувките и да падат леко над връзките. По-спортната визия позволява панталонът да е с дължина до един пръст ширина над самите обувки. Когато рискувате да разкриете част от крака си не забравяйте, че чорапите се превръщат мигновено в  акцент. Бъдете смели!
Със сигурност ще бъде лошо решение ако заложите на бели чорапи, без значение какъв е поводът. Чорапът трябва да е плътно прилепнал по крака и опънат, когато става въпрос за елегантна визия. При седнало положение в разстоянието от панталона до обувката трябва да се виждат единствено чорапите. Голотата я оставете за по-късен момент и не строго формалните моменти.
Акцентът в облеклото на един мъж категорично не е в чорапите, но ако не сте запознати дали, кога и как ги използвате – този елемент може да развали цялостната ви визия.
След всичко казано е време да помислите и за уверената си походка или с други думи обувките, с които смело да стъпите на земята! Те са толкова важни, колкото и самото сако, и всичко остало, и въпреки че хората са научени да комуникират, гледайки очите и лицата си едно от първите неща, които правят впечатление във визията са именно те – обувките. Със сигурност инвестицията в качествени обувки никога не е излишна, напротив! Не е клише и е в сила не само за нежния пол – един от най-добрите избори, които човек прави в живота си е този на качествени и удобни обувки!
Не забравяйте, че елегантните обувки трябва да са съобразени цветово с костюма. А ако изпитвате колебания – заложете на черния цвят. Когато сте в по-спортна визия изборът в модели и цветове, разбира се, е и много по-голям. И именно тук всеки мъж може да изрази най-ясно своя почерк, да подчертае своята индивидуалност.
Завързахте връзките на обувките и се запътвате към огледалото, където виждате това, което искате  – увереност и мъжественост. Или с други думи вие и вашия стил! Резултатът от вашето решение да изградите своя стил и възможностите, които Tesoro premium boutique ви предлага.
Остана най-важното,  за да постигнете неустоимата и безкомпромисна визия, а именно жената до вас! Придайте смелост, още повече сексапил и страст на нежната си половинка, защото всяка жена има нужда от две неща – силен мъж и модната съкровищница Tesoro premiun boutique.