Подбрала съм ви по едно от всичко изброено в заглавието, за да изберете вашия начин да ги добавите към гардероба си и да се чувствате още по-горещи това лято.
 
  1. Деним
 
Денимът си е чиста класика, а този сезон е и пълен хит. Всичко дънково е супер модерно. Няма да сгрешите ако облечете старите си дънки с висока талия, можете да ги направите съвсем тренди като ги скъсате максимално, колкото по-малко плат остане, толкова по-добре. Освен дънките, тотално се връщат на мода и дънковите поли, също скъсани, дънкови якета… и те скъсани, ризи, къси панталонки, елечета. Съвсем спокойно можете да съчетавате различни цветове деним, тъмни дънки и светла риза или обратното, имате пълна свобода тук. #denimondenim
 
За да избегнем грешки – дънковите летни ботуши или каквито и да било дънкови обувки не влизат в положителната ни класация, дори моят съвет е да забравите за съществуването им.
 
  1. Бандана
 
Още една класика се завръща сред летните тенденции за 2018 – банданата. Едно малко шалче, а постига толкова голям ефект. Много е модерно да придадете цвят на прическата си с ярка бандана, дори и да е едиствената цветна част от целия аутфит. Можете да я вържете на пусната коса, на висока опашка или небрежен кок. Освен, че придава завършен вид, една бандана може да се ползва и по още няколко начина, като шалче, чоукър или вързана на китката.
 
  1. Гривни за глезен
 
Гривните за глезен са един от най-актуалните аксесоари това лято. Можете да ги носите не само на плажа, а и в ежеднвието като перфектно допълнение на вашата casual визия. Гривните може да са няколко, да са нежни и съвсем леко да блестят около глезена като правят още по-секси краката ви на високи токчета. На плажа пък можете да съчетаете гривна с мъниста в цвят като този на банския ви.
 
  1. Бельо
 
Бельото в пастелни цветове е много актуално за горещия сезон. Дантелата освен супер секси е и  материята, която ако изберете няма да сгрешите, тя изглежда добре, усеща се добре и е доста модерна. Бралетите и бодитата (дантелени, разбира се) можете да добавите към вечерното и дори ежедневното си облекло. Да, съвсем сериозно, изглежда страхотно. В ежедневното си облекло можете да облечете боди под риза, която не се закопчава, а само се връзва на кръста.  Цветът на бодито може да е ярък – зелено, цикламено, жълто и да го съчетаeте с раирана риза в бяло и черно. Във вечерното облекло пък перфектна комбинация е бралет с пола молив или панталон с висока талия, високи токчета и гривна на глезена.
  1. Цели бански
 
Целите бански са актуални от няколко години, но това лято е техният пик. Тук имате пълна свобода, едноцветни или не, изрязани, с връзки, без презрамки, важното е банския ви да е цял. Целият бански придава много женственост и в никакъв случай не е по-малко секси от банските в две части.