BLEND Bar&Dinner Review

Кухня:Българска Средна сметка:~ 10-20 лв. на човек Град:София Адрес:ул. Емилиян Станев № 1Б Работо време:от 08:00:00 до 12:00:00 Телефон:+359 876 300 500 Уеб страница:http://blend.bg

С голямо удоволствие искам да ви представя едно прекрасно място, на което ви гарантирам, че ще си изкарате страхотно с компанията си.

Храната е великолепна и наистина препоръчвам да опитате от техните ястия, защото няма да съжалявате.

Ако пък си падате по десертите ви препоръчвам крем-карамел със смокини или пък крем с маскарпоне с ягоди, които си вървят отлично със сангрията с плодове, която си поръчахме.

Също така ни посрещна прекрасен и усмихнат персонал, който се грижеше през цялото време нищо да не ни липсва и да се чувстваме комфортно.

Атмосферата е толкова уютна и те предразполага моментално да се отпуснеш, да си пийнеш чаша вино и да се насладиш на момента!

Накрая на вечерта пък имаше неочаквана изненада за нас. Поднесоха ни като подарък бутилка вино, което си беше изключително мил жест!

 

Изненадана съм повече от приятно от BLEND Bar&Dinner относно страхотното обслужване, храна, напитки и атмосфера! Радвам се, че намерих това прекрасно местенце за релакс и го посещавам винаги когато искам да се видя със скъп приятел за мен и да хапнем вкусна храна!

 

Автор на ревюто: Анжела Иванова