Овен  
Първите дни на месец август ще донесат на представителите на зодия овен много вълнения и предизвикателства. Ще ви се открие възможност за кратко пътуване, което не бива да пропускате. Възползвайте се от момента, за да разширите кръга си от познати и приятели.
Въпреки, че не вярвате в случайностите, този нов месец може да ви донесе неочаквани вълнения.
 
Телец 
Настоящата седмица ще бъде изпълнена с емоции за телците. Началото на новия месец ще ги ободри и настрои за работа. Възможно е да получите вдъхновение да творите. Занимаването с любимите ви хобита освен удоволствие, може да ви донесе и допълнителни доходи.
Ако решите да спортувате, не забравяйте екипировката и предварителната загрявка. Пазете се от травми!
Близнаци 
Първите дни от новия месец ще ви заредят с енергия и желание за новости. Ще искате промени в работата, в личния живот. Срещите ви с приятели и познати ще ви карат да се чувствате едновременно еуфорично и носталгично. Внимавайте със старите си познати и не преминавайте границите. Те са ви познати, но не и приятели.
Старите любовни флиртове не са уместни. Не проваляйте настощите си любовни взаимоотношения, заради стари трепети.
Рак 
Мир и хармония очакват представителите на зодия рак през първите дни на август. Работите ви спорят, а ежедневните задачи се решават от само себе си. Тези, които до момента са работили без почивка, е време да намерят време за такава. Моментът е подходящ за кратки пътувания за отдих.
Не се отчайвайте, ако дори в планирането на почивката си срещнете малки спънки, това е нормално, все пак сте раци. Всичко ще се подреди във ваша полза, вярвайте в късмета си.
Лъв   
Първите дни на август най-после ще ви донесат мечтания полъх за почивка. Ще бъдете изненадани колко приятно е чувството да знаеш, че нямаш задачи за разрешаване. През този период ще осъзнаете, че близките ви добре и че могат да се справят сами, без ваша помощ. Приемете този факт с усмивка, а не със съжаление.
Времето за почивка ще ви зареди с енергия и ще ви донесе нови идеи за промяна в имиджа.
Дева
Девите ще усетят прилив на енергия през първите дни на август. Не мислете пак за работа. Подарете си време със семейството и приятелите. Това безценно време ще ви накара да се отпуснете и разтоварите. Необвързаните представители може да срещнат сродната си душа.
Периодът е подходящ за медитация и самоанализ.
Везни 
Първите дни на август внезапно ще събудят везните от сладкия романтичен сън, в който са живели през предходния месец. Ще се вгледате в себе си и ще видите неща, които самите вие не харесвате. Времето е подходящо за промени. Възможно е да смените работата си, имиджа си, обкръжението си.
Ще срещнете хора, които ще променят възгледите ви до момента. Ще се научите да правите повече компромиси спрямо останалите и спрямо самите себе си.
 
Скорпион  
Скорпионите ще се чувстват окрилени през новия месец. Всичко, което ги е тормозило до момента просто ще се изпари. В семейството ви и в отношенията ни с околните ще цари мир. Тези, които възнамеряват да излязат в отпуск ще се отдадат на мързел.  Това, което не трябва да допускате е той да стане причина за спорове у дома.
Близките ви искат да прекарате време с тях, затова организирайте пикник или дълга разходка, с която да се реванширате за изгубеното време.
Стрелец 
Първите дни на новия месец ще посрещнете неподготвени. Възможно е да имате проблеми, породени от недоразумения с близки или приятели. Горещите дни на този нов месец няма да се отразят добре и на здравето ви, затова се постарайте да избягвате излишния стрес и да се храните по-здравословно.
Ако се каните да пътувате, то бъдете внимателни и се организирайте добре, като се опитате да предвидите възможните неуредици.
Козирог 
Първите дни на август ще ви донесат дълго чаканата ваканция. Погрижете се да организирате всичко добре. Възможно е да имате противоречия с членове на семейството, но се постарайте да ги решите веднага, защото ако не го направите, ще провалите почивката си.
Бъдете внимателни с храната през този месец. Не преяждайте с нищо, защото могат да се отключат стари проблеми със стомаха.
 
Водолей 
Първите дни на август няма да са много благоприятни за водолеите. Мислите ви ще объркат душевния ви мир. Не трябва да се притеснявате за далечното бъдеще. Съсредоточете се върху настоящето и близкото бъдеще.
Помислете за здравето си. Твърде преуморени и раздразнителни сте. Бъдете по-търпеливи към самите себе си и не си го изкарвайте на другите.
Риби 
Първите дни на август рибите ще бъдат погълнати от проблемите на близки, приятели, колеги. Ще се наложи да помагате на хората около вас и това наистина ще ви изтощи. Финансовото ви положение ще  е стабилно.
Обвързаните трябва да изяснят бързо недоразуменията с половинките си, за да не се стигне до разрив в отношенията. Бъдете бдителни към здравето си, а ако не сте ходили скоро на преглед, го направете.