Издателство „Барт“ предствя „Гали, хвали, обичай“. Книгата побира есенцията на едно ново течение в общуването с кучето.
 
От издателството уточняват: „След революционните промени в последните две десетилетия в схващането за съвместен живот и общуване с децата ни, се задава много подобна революция в схващането за общуване и възпитание на домашните ни любимци. Изглежда най-напред в това отношение е руската школа. Авторките на тази книга ще споделят с вас всичките си тайни, оборвайки много от антинаучните измислици и митове за възпитанието на кучето, с които изобилства интернет.“
 
Защото “тази книга не е досадна инструкция по кучегледане, а инструмент за извличане на допълнително удоволствие от това да имаш куче. Тя не е помагало за дресиране, в нея няма да намерите инструкции как за три дни да научите кучето да сяда по команда. Тук са описани принципите, по които работи организмът на кучето и по които то изгражда отношенията си с човешкия организъм.
Книгата е написана въз основа на дългогодишната ни работа и с проблемни кучета, и с абсолютно идеалните „мамини пухчета“. От нея ще научите, че всяко неудобство във взаимодействията с кучето може да бъде отстранено. Ще може да си изясните, какво мисли кучето ви за вас и как да му обясните, какво искате от него.”