Lastiché е настолна дървена парти игра за двама. Изработена ръчно от Иван Деспов от Пловдив. Играта се радва на голям интерес през последните 2 години.
 
С повече от 60 събития, над 30 локации на които може да се играе свободно Lastiché успява не просто да даде моментно забавление на играчите, а умело се намества и в баровата култура. Партньорството с Tatratea Bulgaria отключи именно този потенциал на играта и успешно започна възраждането на традицията в баровете да се играят съзтезателни и вълнуващи игри.
 
За да победиш на Lastiché е нужна доза ловкост, много бързина и хъс за победа. Съчетавайки различни умения и умерена спортна злоба, веднъж играейки Lastiché просто е невъзможно да не направиш втора, трета игра… понякога минават часове в неспирно съревнование.
 
Играта се продава онлайн през сайта www.lastiche.com. Lastiché пристига с игрално поле 10 пулчета и 3 разновидности на игра. Средния борд, през който трябва да прекарате всичките пулчета от вашето поле за победа, се сменя. Трите варианта са следните:
  • по-широк отвор за начинаещи
  • два отвора за по-динамична игра
  • изключително тесен отвор за по-напредналите
 
Можете да последвате страницата на Lastiché във Facebook – www.facebook.com/Lastiche така ще сте винаги информирани за събитията и кампаниите на играта.
 
Ако искате да имате Lastiché и във вашето място – офис или заведение, или пък да подарите на училище или детска градина – можете да пишете на info@lastiche.com