Днес ще ви запознаем с “Инстинкт”, сбъдната мечта за приятни срещи, нови запознанства и споделени вълнуващи мигове.

 
Клуб “Инстинкт” е мечтата на група млади хора, които търсят забавлението от срещите “лице в лице” . Помните ли, когато нямаше мобилни телефони, интернет връзка и виртуални приятелства? Когато вместо лайк във Facebook, получавахме целувка по бузата, когато вместо коментар с множество емотикони, се смеехме очи в очи?
Това време вече го няма, но пък онези моменти май ни липсват, когато не всичко беше виртуално, а истинско.
Инстинкт ни подарява именно емоцията от живата комуникация, която днес малко сме позабравили.
Вместо да изпратите покана за приятелство, можете да се запишете в едно от интересните събития, които “Инстинкт” ни предлага и да се запознаете с нови хора, да откриете нови приятели и да изживеете тръпката от запознанството на живо. Без чатове, без емотикони, без лайкове.
 
Идеята на този проект е не просто да се срещаме, а да се забавляваме, да общуваме, да се смеем и играем заедно. Да изживеем нещо толкова познато и да си припомним магията на живата комуникация.
 

Събития родени от инстинкта да общуваме

 
Всяко събитие се води от фасилитатор, това e човекът, който се грижи да се забавляваме, като ни въвежда в игрите и разговорите.
Всички участници в събитието стават част от нещо наистина различно и имат шанса да завържат много нови приятелства.
 
 
 
 

Целта

 
Целта на “Инстинкт” е да бъдем доволни от живота, да се усмихваме, да открием приятна компания, може би любов и да преоткрием комуникацията лице в лице.
Във времето на социалните мрежи, където и любовта и приятелствата са виртуални е все по-трудно да изпитаме истински чувства. Може би днес единствено чувствата не са се изместили в интернет пространство, но пък са станали трудни за откриване.
“Инстинкт” ни дава тръпка, емоция и чувства!
Не възспирай инстинкта да общуваш, а му се отдай и магията ще се случи.