В галерия „Структура“ беше представена изложбата „De / Constructing Perspectives“. Тя показва творбите на седем автори от САЩ, Колумбия, Австралия, Южна Корея, Сингапур, Франция / Южна Африка и Черна Гора.
Радослав Механджийски конкретизира: „Всеки от авторите е доста различен като артистичен профил. Освен това интересно е, че 4-мата резиденти на World of Co. прекарват един месец в динамичната градска среда на столицата ни и черпят пряко вдъхновение от нея, докато в нашата резиденция – IMAGO International Artist Residency, намираща се в с. Царимир в близост до Пловдив – авторите прекарват сходен период откъснати именно от забързаността на градското ежедневие. Те творят в уюта на природата и местния социален колорит.
Тази съпоставка, обединена с различните култури на авторите, различните медии – ще видите живопис, колаж, смесени техники, инсталация, илюстрация – както и фактът, че всички тези хора са решили да прекарат творчески месец именно в България, прави изложбата наистина специална. Авторите са в различен етап от кариерното си развитие, съответно и техните умения и способности са разнолики, но най-важното е, че събитието се превръща в метафора за следното: значението на общите ни усилия за разнообразяването и разширяването на художествените диалози между България и света!”
 
Изложбата среща с любопитни хора, интересно изкуство, добра музика и  гарнтира откровено лятно настроение.