Скъпи Дядо Коледа,
Благодарим! За вълшебството, което носиш, за вярата, която оставяш, за усмивките и топлината, която подаряваш, благодарим.
Днес ние ти пишем това писмо с цялата любов по детски съхранена в сърцата ни, с вярата в малките, но стойностни чудеса и с надеждата, че писмото ни все пак ще стигне до теб.
Пишем ти за да ти разкажем, за цялото вдъхновение, което изпитваме и за прекрасните наши читатели, които ни зареждат със сила за нови предизвикателства.
Вдъхновението! То идва от красив изгрев, от топла чаша кафе, от малка усмивка, от парче шоколад, ние го носим в сърцата си, защото може би знаем как да се радваме на малките неща, онези които наистина стоплят душите ни.
Нашите читатели- нашето семейство! Обичаме ги, защото са с нас, защото ни показват правилния път, защото ни насочват, когато сме объркани, защото ни разбират, защото са те- истински.
И по детски, Дядо Коледа ние вярваме в теб, в доброто, вярваме в красивите неща, в малките жестове и големите приключения.
Това е и нашето пожелание към вас скъпи читатели, много вълшебства, красиви залези с любим човек, малки жестове и големи приключения.