Последният клас на проф. Снежина Танковска ще направи сценичния си дебют в „Бесове“ от Албер Камю, по романа на Фьодор Достоевски. Премиерата ще се състои на 23 и 24 февруари, Сцена 47, Театър НАТФИЗ. Студентите посвещават постановката на своята ръководителка. Независимо, че тя не можа да я завърши „Бесове“ ще получи сценичен живот, благодарение на един от последните ѝ възпитаници. След смъртта на проф. Танковска, режисурата на спектакъла поема младият асистент Боян Арсов. Той е носител на „Икар`19“ за водеща мъжка роля, съосновател на Театър „ЗОНГ“, докторант в НАТФИЗ. Сценографията и костюмите са на доц. Марина Райчинова, хореографията на проф. д-р Петя Цветкова, а музикалната среда на Боян Христов. Фотограф Теодора Тодорова.
 
Според Боян Арсов: „БЕСОВЕ“ е опит на човека да изкрещи смело своята истина в лицето на целия свят, да промени хода на времето, да разруши установените норми, да постави нови правила, да изтрие чуждите думи и да напише свои, да надвие своята слабост, като открие собствената си сила и се научи да я използва.
„БЕСОВЕ“ е опит на човека да прости тихо в себе си. Опит да начертае своя път, да укроти самотата и разрухата в действията и съвестта си, да избере в какво да вярва и кого да обича в името на това да устои на ледения вятър в сърцето и мисълта си. В името на това да бъде човек.
 
Представлението поставя героите на Достоевски и Камю в една динамична условна сценична реалност, в която те настървено търсят своето място в заобикалящия ги чужд и агресивен свят, пълен с изисквания, прокламации и отчуждение.“
 
Спектакълът се реализира с подкрепата на Съюзът на артистите в България. През март са предвидени представления за:  9.03., 17.03., 27.03.