Овен


Можете да очаквате значително увеличение в доходите си. Онези от вас, които развиват свой бизнес ще открият нови начини за се разраснат. Вашите сила, смелост и постоянство ще бъдат възнаградени. Освен доходите ви, разходите ви също ще се увеличат. Средата на седмицата може да се окаже критична, не се отчайвайте, всички ще се подреди и края на седмицата ще ви донесе успехи и удоволетворение.
Телец
Седмицата може да не започне точно така, както сте я планирали. Бъдете умерени в разговорите си с околните, не прибягвайте до крайности. Старайте се да останете спокойни въпреки ситуациите, които ви изнервят. Седмицата е подходяща да откриете начин, по който да изпускате напрежението без то да рефлектира на отношенията ви с близки и приятели. Бъдете внимателни и деликатни вкъщи и ще усетите подкрепа и топлина. Усилията ви в работата ще бъдат възнаградени.
Близнаци
Седмицата ще ви донесе вълнения и емоции, не прибързвайте и обмисляйте внимателно всяка следваща стъпка. Ще възникнат въпроси свързани с работата или бизнеса ви, които могат да ви изнервят. Не очаквайте проблемите да се разрешат с излишно напрежение. Поговорете с колеги и бизнес партньори за да откриете правилното решение. Преди да правите големи покупки, обмислете добре дали това е правилният момент, консултирайте се с близки и приятели.
Рак


Седмицата може да започне с напрежение, но помнете след всяка буря изгрява слънце. Не се оставяйте на негативните емоции, а се фокусирайте върху позитивното и красивото около вас. Може да възникнат непредвидени разходи, не оставяйте това да рефлектира върху отношенията с партньора ви. Седмицата ще приключи успешно и ще оставите неприятните емоции в миналото.
Лъв
Ще ви се отдадат възможности, които не са за изпускане. Можете да очаквате бизнес предложения и повишения. Имотите ви могат да ви донесат солидна печалба, очаквайте и други средства, които да ви донесат по-големи доходи. Ще се чувствате заредени и ентусиазирани. Любовта ще е ваш спътник и ще се чувствате щастливи и обичани.
Дева


Седмицата ще бъде благоприятна за вас и вашият бизнес или работа. Бъдете смели и вярвайте в способностите си. Вашите близки може да изпитват трудности, помогнете им и им покажете обич и подкрепа. Към средата на седмицата могат да се появят препятствия, но бъдете сигурни, че всичко ще приключи добре. Бъдете активни през седмицата, в края ще се насладите на заслужени удоволствия.
Везни
Отстоявайте позициите си и продължавайте да се развивате. Ще откриете, че колегите и приятелите ви уважават, защото знаете какво искате и как да го постигнете. През седмицата ще имате извънредно много работа, но както работата, така и доходите ви ще се увеличат. Не се изнервяйте, защото ще успеете да свършите всички задачи, а края на седмицата ще сключите изгодна сделка. Бъдете търпели.
Скорпион


Седмицата ще бъде приятна и позитивна за вас. Късметът и способностите ви ще ви донесат нови възможности. Ще се запознаете с хора, които могат да бъдат ваши партньори и заедно да постигнете желания успех. Работата ви ще бъдете оценена от вашите колеги и ще ви се отдаде шанс за допълнителна печалба. Не влизайте в спорове.
Стрелец
Седмицата ще ви донесе противоречиви емоции, изберете да останете положителни. Може да възникнат разходи, които не сте планирали, но не се отчайвайте. Отдайте се да работата си и успехът няма да закъснее. Не се изнервяйте, защото седмицата ще приключи с успех и приятни емоции. Показвайте топлина и загриженост на хората, които обичате.
Козирог
Очаквайте печалби. Бъдете съсредоточени в работата си и това ще ви донесе повишение, което дълго сте чакали. Разходите ви може да се увеличат, но това не трябва да ви безпокои. Бъдете предпазливи, не водете спорове, защото няма да ви донесат нищо положително. Края на седмицата ще се отдадете на заслужена почивка и приятно време с любимите хора.
Водолей
Очакват ви добри новини свързани с работата ви. Колегите ви ще бъдат готови да ви съдействат при нужда, не се колебайте да се обърнете към тях. Седмицата ще премине в удоволствия и забавления. Ще разрешите проблем, който ви тревожи отдавна, а късметът ви ще остане с вас през цялата седмица.
 
Риби


Седмицата ще започне с работно пътуване. Ако търсите нова работа, ще получите възможност, която не е за изпускане. Бъдете положителни, възможно е да възникнат ситуации, които да ви донесат стрес. Вярвайте, че края на седмицата ще бъде добър за вас, грижете се за себе си и близките си.
Усмихвайте се!