Новолунието на 31 октомври в 16:50 часа ще бъде в знака Телец.
 
Това е второто пълнолуние за месец октомври и това е един особен период. Защото такъв тип пълнолуние за един месец  се случва два пъти  и е рядко явления, което се случва на около две-три години един път.
 
Особено силно ще бъде за зодиакален знак Телец и и за зодиакален знак Скорпион, въпросите на които може би ще трябва те да си отговорят е кой съм аз и да намерят отговора и да намерят задачата ,към която трябва да вървят .
 
Това е така наречената Синя Луна,  тя ще подчертае много важни ситуации  свързани най-вече с промените, с неочакваното, новото. А то е свързано с енергията на революционното,  с бунтарството, защото Слънцето ще направи опозиция с Уран а в същото време луната ще бъде в съвпад с планетата на неочакваните обрати Уран.
 
Другото което е много интересно, е че Лилит или черната Луна ще бъде в съвпад с Луната. А това още повече ще увеличи и двойно повече ще напрегне ситуацията и ще удвои събитието. Както знаем ролята на луната и нейното значение в астрологията е свързано с майката с рода, с Родината, с потомството, децата със семейството, с психиката, с инстинктите за самосъхранение.
 
Именно тази Луна която е  в съвпад с Лилит ще накара тези теми да си удвоят, именно там ще усетим и повечето реформи и повечето изненади именно .
 
Могат да дойдат ненадейните  събития, постъпки и действия в живота ни, не очаквайте неочакваното. Луната по някакъв начин в този период ще се окаже в пълната си дефункция и ще покаже точно обратното на което тя е способна. Какво ще рече това ако по някакъв начин Луната е плодова и отговоря за плодорието,  тогава ще говорим за  безплодието.
 
Ако говорим за силните чувства, то тогава ще  говорим за безразличието.
 
Ако говорим за самосъхранение и за защитата то тогава ще говорим за точно обратното, ако искаме сигурност – то очаквайте  страх.
 
Луната отговаря за народа и семейството,  дома,  и именнно в тези теми ще усетим и ще търсим своята  независимост за свобода,желанието да променим външния си свят, тоест тука ще усетим нетърпението, което ще се появи във всяка една сфера, за която отговаря луната.
 
И в един момент може да се озовем в някаква по-голям анархия или в някакви по-големи еволюциионни  революции, преврати,разтърсвания,  които да дойдат като ураган и буря и  да  не можем да ги контролираме.
 
Няма да можем да контролираме емоциите си и действията си, всичко ще бъде толкова рязко, толкова спонтанно и толкова бързо, трансформацията ще е огромна –  от любов към омраза от  богатство към бедност, от защитеност към страх.
 
Но въпросите които ще седят са Кои сме ние ? и Накъде трябва да  вървим? Трябва да осъзнаем и разберем, че парите това са една величина, която както  я има така може да е няма. Трябва да разберем, че щастието е именно в други много ценни неща.
 
Пълнолунието ще бъде доста неспокойно, много стресово, ще превъзбуди  всичките нюанси около нас и всичките сфери в живота. Няма  да имаме почти  никакво спокойствие, но трябва да си го намерим  по някакъв начин и до втори ноември ни очаква един много интензивен период.
 
Пожелавам ви да бъдете себе си, да останете такива каквито сте, да разберете своята мисия и да вярвате в положителната развръзка на нещата в живота.
 
Живейте и се радвайте на живота, ценете него, не финансите.
Най–ценното е да си спокоен, щастлив днес, а не утре!
Утре никой не знае дали ще го има!
Благодарете, молете се  и вярвайте в доброто!
Ивелина Рускова
астролог,
0888 899 057