Да си направиш застраховка, докато стоиш удобно на дивана вкъщи?! Това вече е възможно благодарение на първата в България платформа за онлайн застраховане –Boleron.
 
Истината е, че всички ние се нуждаем от сигурност и в последните години все повече хора се обръщат към застрахователните брокери, търсейки най-добрите условия.
 
Наскоро ми се случи да се заговорим с близка приятелка за застраховките. Всъщност, тогава тя ми каза, че застрахова, домът си, колата си и се грижи за здравето на цялото семейство. Причината поради, която го прави, е че се е уверила, че застраховката спестява много ненужни разходи и главоболия.
 
Това далеч не ме изненада, защото на всички ни се случвало малък инцидент вкъщи или с колата.
 
Това, което я е накрало да застрахова жилището си е малък инцидент с наводнение от съседите. Застраховката е покрила щетите, като е спестила много средства за ремонт.

Да получиш сигурност срещу няколко клика

Сигурност срещу няколко клика. това ни предоставя Boleron.
Компанията предлага Здравна застраховка, Детска застраховка, Застраховка имущество, Гражданска отговорност и други. Всичко става много лесно, бързо и от всяка точка.
Можете да направите своята застраховка, докато си почивате вкъщи, докато сте на разходка или на летището преди полета.

 

Как работи?

Лесно е! Плащаш онлайн и получаваш полицата по имейл.

 

Защо избирам Boleron?

Бързо, лесно, удобно и полезно. Boleron предоставя изключително улеснение за всички нас, като ни спестява много време.
Това, което ми направи силно впечатление е, че използването на хартия в компанията е сведено до минимум. За мен, това е начин за опазване на околната среда, като аз самата се старая да използвам по-малко хартия.
Открих Boleron случайно, но днес мога да заявя, че го препоръчвам на всички – за застраховка гражданска отговорност, за здравна застраховка, за сигурност на цялото семейство и дома.