В забързаното ежедневие все по-малко време ни остава за качествена храна. А какво остава за спорта и движението? Те са съвсем на заден план..
Технологиите се развиват толкова бързо, че докато мигнем с очи светът около нас вече е променил нещо и е измислил нещо ново.

Що е то Електрофитнес?

Представяте ли си какво е да тренирате с ток? Токът буквално да тресе тялото ви, докато вие се движите? Да, може би звучи страшно, но това е всъщност нов модерен метод за по-кратки и по-ефективни тренировки, при които чрез токови импулси се стимулират мускулите, което води до по-бързи резултати.
Електрофитнесът е дисциплина, при която се извършва електро-стимулация на мускулите, която се комбинира с различни упражнения. Тренировките са с продължителност 15-20 минути. Извършват се чрез специално облекло с панели, които чрез кабел се свързват с машина, която ги захранва с ток. Силата на импулсите може да бъде регулирана в зависимост от индивидуалните ви предпочитания.
По време на тренировките с ток се стимулират едновременно всички мускулни групи, което е и причината да тренировката да бъде толкова кратка, но в същото време изключително ефективна.

Защо да опитам Електрофитнес?

  • Времето е пари – само за 15-20 минути на ден може да се сдобиете с желаното тяло
  • Не натоварвате сухожилията и ставите
  • Ефективно изгаряте мазнините
*Препоръчително е такава тренировка да се извършва с памучни дрехи, тъй като специалното облекло се мокри с вода и прави по-добър контакт с памучни тъкани.

Що е то Вибромасаж?

Виждали сте по телевизията коланите, които карат цялото тяло да вибрира – буквално да се тресе, докато просто лежите или седите на дивана. Вибромасажът е на подобен принцип. Извършва се на специален плейт, който използва бързи вибрации. Тези ритмични вибрации предизвикват контракции на тялото.
Тренировката протича в продължение на 20 минути. През това време на уреда се извършват статични положения, които позволяват силата на вибрациите да се приложи в определена зона от тялото.
Вибромасажът е изключително приятна процедура, която лесно и бързо може да предизвика невероятни за тялото резултати.


Защо да опитам Вибромасаж?

  • Елиминира умората в мускулите.
  • Увеличава гъвкавостта на мускулите и тяхната сила.
  • Премахва стреса и напрежението.
  • Стимулира метаболизма.
  • Стяга цялото тяло.
  • Безопасен за здравето.