Ако стоите вкъщи и скучаете, чудите се какво да правите, то имаме едно много примамливо предложение за вас.
 
Google Arts & Culture се обедини с над 500 музея и галерии по целия свят, за да ни предложат интересни виртуални обиколки.
 
Колекцията на Google Arts & Culture включва Британския музей в Лондон, Музея на Ван Гог в Амстердам, Гугенхайм в Ню Йорк и буквално стотици места, където можем да получите знания за изкуството, историята и науката.  Ако все още се чудите какво да предложите на децата си и как да грабнете интереса им, то тези музеи определено ще свършат работа.
 
Британският музей, Лондон
Този емблематичен музей, разположен в сърцето на Лондон, позволява на виртуалните посетители да обиколят Големия двор и да открият древните камъни от Розета и египетските мумии.
 
Музеят Соломон Гугенхайм, Ню Йорк
Функцията Google View Street позволява на посетителите да обиколят прочутото спирално стълбище на Гугенхайм, без изобщо да напускат дома си. Оттам можете да откриете невероятни произведения на изкуството от епохата на импресионизма и пост-импресионизма.
 
Националната художествена галерия, Вашингтон, D.C.
Този известен американски музей на изкуството разполага ни предлага изложбата на американската мода от 1740 до 1895 г., включваща много визуализация на дрехи от колониалната и революционната епоха, както и колекцията от произведения на холандския бароков художник Йоханес Вермеер.
 
 
Musée d’Orsay, Париж
Можете на практика да се разходите из тази популярна галерия, в която се помещават десетки известни произведения на френски художници, работили и живели между 1848 и 1914 г. Погледнете художествени произведения от Моне, Сезан и Гоген.
 
Националният музей на съвременното и съвременно изкуство, Сеул
До един от популярните музеи в Корея можете да намерите достъп от всяка точка на света. Виртуалната обиколка на Google ви пренася през шест етажа на съвременно изкуство от Корея и по целия свят.
 
Музеят Пергамон, Берлин
Като един от най-големите музеи в Германия, Пергамон има какво да ни предложи. Този исторически музей е дом на изобилие от древни артефакти, включително Ищарската порта на Вавилон и Пергамския олтар.
 
Google Arts & Culture обединява 1200 водещи музеия и архиви, за да ни представят света едно необикновено преживяване.
 
До тук със скучните дни у дома, разходете се до музите на Испания, Канада, Русия, Мексико, Япония, Индия и много други.