8 bites сбъдната мечта, за споделени рецепти за вкусни и зареждащи торти, които да похапваш с желание и без угризения!

8 bites e семеен бизнес, който започва с идеята, за едновременно вкусен и здравословен десерт, който да бъде подходящ цялото семейство, за най-малките и най-големите.
Магията на 8 bites започва със съставките – с грижа и внимателно търсене на най-чистите и био продукти, които да бъдат вложени в изкушения, направени с любов. След дни, които преминават в търсене, се появяват и подходящите съставки.

Ето, че идва време и за дегустациите – много ядене, много забавления и нови идеи. А, когато детски глас извика “може ли още тортичка”, значи резултатът е добър. И до сега, най-взискателните дегустатори са малките човечета, които винаги са наоколо, когато има торта.
 Днес една мечта се превърнала във вкусна споделена реалност.
 
Обичаш ли да си хапваш сладичко и да си с чиста съвест? Тортите на 8 bites са точно за теб,  със сезонни плодове, супер храни и ароматен кокос. Понякога и с шоколад за разкош.
 
Веган сурови торти БЕЗ:
  • рафинирана захар
  • палмово масло
  • консерванти
  • оцветители
  • млечни продукти
Ще откриете още вкусни изкушения БЕЗ глутен и БЕЗ ядки.
 
На Био базар “С грижа за нас и природата” ще откриете:
Торта Страчатела: “Пресъздадохме класическия вкус, който ще ви поглези сетивата!”
Торта Капучино: “Всички обичаме кафе, а сега можете и да похапнете торта с любимия вкус на капучино. Всяка хапка е с богат и плътен вкус, а заливката е от истинско кафе арабика и ароматна канела!”
Чийзкейк Ананас и Шоколадово изкушение, които ще отворят всичките ви сетива за повече от запомнящо се сладко удоволствие.
Тортите на “8 bites” ще ви очакват на Био базар “С грижа за нас и природата” на 26-ти и 27-ми октомври в Изложбена зала, ЦУМ.