Calivita International е международна компания, която вече 28 години вярва и разпространява по света идеята за един нов, по-качествен и здравословен начин на живот. Дейността и е свързана с производството и разпространението на хранителни добавки,чиято консумация представлява полезна и значима част от модерното ни ежедневие. Това,което ги прави уникални е,че са произведени по най-модерни технологии, не съдържат никакви консерванти, оцветители, ароматизатори и ГМО, притежават всички необходими сертификати за органичност и качество. Продуктите на Calivita са здраве от природата. Препаратите са предназначени за хора от всякаква възраст и различни нужди.
 
Calivita International цени индивидуалността на всеки човек, нуждите, които имаме и проблемите, с които се борим. Широката гама от продукти на CaliVita ни позволява да изберем най-подходящата формула за нас, нашето състояние и организъм.
Много от продуктите са с уникална стойност.
Liquid Chlorophil, който ни предлага CaliVita е отлично средство и незаменим помощник чрез, който ще детоксикираме организма и съхраним, така важното киселинно-алкално равновесие в организма.
 
Комплекса от билкови екстракти срещу паразити, ParaProteX ни помага да се борим срещу състояния, които могат да влошат качеството ни на живот с появата на главоболие, безсъние, скърцане със зъби, алергии, колит, артрит и други. Активните съставки на ParaProteX са извлечени от растения като семки от грейпфрут, чесън, черен орех и Кралски орех, карамфил, смола от мирта кисел трън, Пау Д`Арко, плод от увивно дърво Рангун и горчив пелин. Благодарение на богата формула, те усилват имунната система, осигурявайки ефикасна защита при чревни инфекции, бактерии, гъбички и вируси.
 
Мултивитамините за всяка кръвна група, отличени с Нобелова награда /Vital A, O, AB и B/ са създадени според специфичните нужди на всяка кръвна група и съдържат необходимите витамини и екстракти за да се чувстваме по-добре и по-здрави.
Продуктите на “Calivita International” ще ви очакват на Био базар “С грижа за нас и природата” на 26-ти и 27-ми октомври в Изложбена зала, ЦУМ.