Gate V’ Allur – връзка между даровете на Природата и хармонията в нашият живот.

Gate V’ Allure е малко, семейно производство с лично отношение към всяка стъпка от процеса. Собствени насаждения от лечебни билки, тяхното бране, сушенето при естествени, щадящи условия, правилното съхранение и разбира се приготвяне на разнообразни продукти.
Продукти, като врата, която ни отваря пътя към здравето, към осъзната отговорност, която носим за отношението ни към самите нас.
Личното отношение, което внася  Gate V’ Allur  е ключа,  от насажденията до крайни продукт, те се грижат за всяка малка стъпка, полагат усилия за да получим най-добрия продукт.
Продуктите от серията представляват специално подбрани рецепти, доказали се във времето, от най-лековитите билки, срещащи се по нашите ширини във комбинации, които многократно усилват положителния им ефект.
Gate V’ Allur вярват в онази, днес забравена истина, че природата ни дава всичко от което се нуждаем за да бъдем в хармония със себе си и със заобикалящия ни свят.
Продуктите на Gate V’ Allur включват тинктури и инфузии, натурални маслени и натурални сухи екстракти.
Gate V’ Allur държат техните продукти да бъдат истински природен дар и по тази причина НЕ съдържат:
  • оцветители
  • стабилизатори
  • консерванти
  • ароматизанти
  • подсладители.
 
 
Билков спрей Herbal Oil, Ехинацея, прополис и бъзов плод, Меки желатинови капсули – антистрес са само част от наистина вълшебните природни продукти, които ще откриете.
Всеки продукт е с внимателно подбрани билки, характерни за нашите ширини, отгледани с много любов и събрани в лечебна рецепта.
Продуктите на “Gate V’ Allur” ще ви очакват на Био базар “С грижа за нас и природата” на 26-ти и 27-ми октомври в Изложбена зала, ЦУМ.