ILI OLA естествени съставки, чиито полезни свойства са познати от векове.

ILI OLA  е луксозна полска марка козметика. Основателката на марката, също като много от нас е изпитала нужда от качествен продукт, който ще спомогне за желанието на всяка жена, а именно здрава и красива кожа.  Кремовете от марката ILI OLA са разработвани в продължение на дванадесет месеца. Опити, грешки и нестихващо желание за един перфектен продукт са в основата на идеална композиция от съставки, която днес стои пред нас.
ILI OLA използва по невероятен начин даровете на природата.

Маслата, използвани при производството на кремовете, са нерафинирани и студено пресовани. Производственият процес е внимателно обмислен и се провежда  при температури, които няма да повлияят на качествата на съставките.
Продуктите на ILI OLA не съдържат вода, защото продукта осигурява всичко необходимо за здравата и сияйна кожа, без да бъде използвана вода.
Рецептите за кремовете са базирани само на нерафинирани масла. Козметиката е предназначена за ежедневна грижа за всички типове кожа, особено подходяща за суха, чувствителна, склонна към алергии и стареене.
 
Двата деликатни муса ще направят кожата ви по-мека, по-сияйна и по-здрава.
Продуктите наILI OLA ще ви очакват на Био базар “С грижа за нас и природата” на 26-ти и 27-ми октомври в Изложбена зала, ЦУМ.

Your browser doesn't support HTML5 video.