“Да бъдеш майка е да разбереш, че притежаваш сили, за които не си знаела, че притежаваш и да се справяш със страхове, за които не си знаела, че съществуват.” – Линда Уутън
Да бъдеш майка е благословия, дар, за който купнее всяка жена, вълшебство, което променя смисъла на цялото ти съществуване, живот, които осмисля твоя.
Ето и защо ви каним на 13- ти февруари, да станете част от Националната кампанията под надслов “Роди дете в България”.
Днес много млади хора се страхуват, чувстват се несигурни и сякаш не отдръпват от най-голямото щастие, което може да изпита едно човешко същество. Заедно искаме да вдъхнем кураж, да покажем, че е възможно да бъдеш добър родител, да се развиваш и да постигаш мечтите си, да бъдеш пълноценен.
Можете да резервирате своето място на имейл: rodidete@abv.bg. Събитието ще се проведе на 13 -ти февруари от 19:30 часа в Клуб Marionette в хотел Маринела.
Там ще Ви очакват Фондация Мечта за Дете и Сдружение Оренда , в партньорство със Списание “9 месеца” , Antoinette Jeppson, акушер-гинеколога Anna Ivova Bogdanova, мисис Баба 2019 Stefi Stamenova Bell и програма за повишаване на фертилитета Супер БЕБЕ.
На събитието ще присъстват прекрасната Теди Кацарова и Дичо, ще се забавляваме и ще пеем заедно, ще говорим за трудностите и възможностите, за мисията да бъдеш работеща майка.