Господин Господинов на място е отбелязал, че „Август е следобедът на годината.”. Големите градове са полупразни,  морето има още едно море и то е съставено от хора.
В последно време този месец започва да обърква хората все повече и повече. В единия ден е 16 градуса разхождаш се по улицата и забелязваш жълти листа. В другия ден е 35 градуса и приятели ти предлагат спонтанно пътуване до Етрополе. Защо точно в Етрополе? Защото там ще се състои фестивалът МОГА ФЕСТ .
Това е фестивал, който е безплатен за всички. Чрез изкуство, екология и спорт ще бъде доказано, че развлечението и образованието, могат да съществуват в едно изречение и да има логика.
Мероприятието е препълнено с все приятни изненади и дейности. Някои от които са  спортни турнири, работилници по изкуства, екологични презентации и куклен театър на открито.
Черешката на тортата е, че всяка вечер ще има концерт под открито небе. Участие ще взимат различни изпълнители, а черешката на черешката на тортата е, че стиловете ще бъдат разнообразни.
Не изпускайте шанса си  да се насладите на емоциите, които идват с МОГА ФЕСТ.
Снимката е взета от: zaetropole.com