В рамките на “Пловдив-европейска столица на културата”, в дните 21-24 април, младата режисьорка Констанца Константин Гецове представя театралната постановка “Превъртане. Приказката Аз”. Постановката е част от проекта “Приказката в мен”-психологически театър, базиран на известни приказки.
 
Влизаш, прилича на пещ, но замръзваш.
 
Дали можеш да видиш себе си през огледалото на твое друго АЗ? Ако имаше възможност да промениш събитията, би ли? Ще прегърнеш ли истинското си АЗ и вярата, за да пребориш страха, който поглъща всяка твоя мечта и волност?
Страхът…
 
Къде отива той, когато нищожното става голямо, а огромното изчезва? Можем ли да пренапишем историите си, когато вече не сме едно със себе си? Най-малкият от братята е всеки един от нас, а страхът е само кожа, която трябва да свалим.
 
Четири истории, обгърнати от магичността на тъмна приказка. Кой и дали може да пребори страха си, за да вдиша истинската си същност и време?
 
На всички тези въпроси можете да си отговорите сами, ако отидете да гледате “Превъртане. Приказката Аз”. Михаил Милчев, Дария Митушева, Николай Райчев, Виктор Теофилов и Станка Рачева ще ви представят възможностите, а в коя ще се разпознаете- ще оставят на вас!
 
Не бягайте от сенките, в тъмното, светлината е най-красива и обозрима…
“Превъртане. Приказката Аз”
режисьор: Костанца Константин Гецова
участват: Михаил Милчев, Дария Митушева, Николай Райчев, Виктор Теофилов и Станка Рачева
водещ: Красимира Кирчева
текст: Людмила Сланева-Локо
място: Баня Старинна – гр. Пловдив
час: 19 часа
дата: 21.04 – 24.04.2019