Sansin – семейство перилни и почистващи гелове от ново поколение.

Като съзнателни потребители и майки, опазването на околната среда и здравето на нашите деца и любими хора е от изключително голямо значение!
Водени от  желанието си да използват екологично чисти препарати, с безупречна ефективност, Дора, Андреа и Жофия от Унгария създават Sansin. Високо качествени домакински перилни и почистващи препарати от 100% натурални и органични съставки.
Семейство продукти, които са:
  • Органични – произведени изцяло от екологични, нежни съставки с растителен произход.
  • Отговарят на стандартите на ECOCERT, USDA и Vegan;
  • С висока ефективност при пране и миене;
  • С модерни и атрактивни опаковки от 100% рециклирана пластмаса;
  • Предлагани на достъпна цена, тъй като здравословния живот е право, а не лукс!
Sansin не прави компромиси със здравето, ефективността, нито с екологичния отпечатък или дизайна!
Ще откриете разнообразие от перилни гелове, омекотители, гелове за съдове и специална серия за бебе.  Всеки продукт е изработен с изключителната мисъл – да запазим околната среда чиста и да се погрижим по най-добрия и деликатен начин за цялото семейство.
Обединени от мотото „Природата, Бъдещето и Ти , Дора, Ана и Вяра създават здравословни и щадящи околната среда продукти, с отлични функционални качества и привлекателен дизайн. Стремят се към устойчиво развитие и използване на възобновяеми ресурси. Оформят собственото си бъдеще и дават своя принос и пример за по-чистото и зелено бъдеще на хората и природата!
 
Продуктите на “Sansin” ще ви очакват на Био базар “С грижа за нас и природата” на 26-ти и 27-ми октомври в Изложбена зала, ЦУМ.