Sense of Health – благоуханни аромати галят сетивата.

Sense of Health или как комбинацията от правилно подбраните масла do Terra ни носи удоволствието от неповторими аромати с лечебни ефекти.
Още преди век хората познали лечебните свойства на маслата извлечени от природата. Лечители и билкари, грижливо събирали билки, обменяли опит и извличали течното злато. Масла от риган, мащерка, мента, невен, лавандула и още безброй растения са били използвани за облекчение и лечение.
А днес, Sense of Health ни представя серия от козметични продукти, изработени ръчно с 100% натурални съставки.
 
Всеки аромат ни носи чувства, сякаш ни гали и опъва струните на нашите сетива по толкова нежен и чувствен начин. Радост, спокойствие, вълнение, трепет, това ни носи и Sense of Health.
 
 
Крем – дезодорантът е ръчно изработен 100% натурален растителен продукт без съдържание на алуминиеви соли.  Предпазва и осигурява комфорт през следващите 8 до 24 часа в зависимост от физическото натоварване или времето. Направен от изцяло натурални и безвредни съставки, крем-дезодорантът не спира изпотяването, а само премахва неприятната миризма. Дезинфекцира, не запушва порите, не оставя мазни следи.
Натуралните масла от ший и кокос подхранват и хидратират нежната и чувствителна кожа в зоната на подмишниците. Етеричните масла от кипарис, кедрово дърво и бергамот действат антисептично и дезодориращо.
Кремът за пети ще ви помогне да се справите с грубите участъци, ще стимулира регенерирането, ще омекоти и изглади петите ви. Бадемово масло, масло от лавандула, сибирска ела и карите се вплитат в хармонична комбинация, която да създаде неповторим ефект за мека и гладка кожа.
Балсамите за устни с мента и зелена мандарина, защитават устните ни, правят ги меки и ухаят  повече от прекрасно
Sense of Health е съчетание на лечебни масла, нежни аромати и вниманието към създаването на хармонични природни продукти.
 
Продуктите на “Sense of Health” ще ви очакват на Био базар “С грижа за нас и природата” на 26-ти и 27-ми октомври в Изложбена зала, ЦУМ.