Shop100.bg е онлайн магазин, който съчетава грижата за дома и семейството и ни предоставя възможността да се сдобием с много и качествени продукти на едно място.
Те ще ни запознаят с MeLuna – менструални чашки, които ни осигуряват сигурност и комфорт по всяко време без да се притесняваме и Dermatopan.
Предимствата на менструалните чашки са много, те защитават околната среда, издържат до 12 часа и ни позволят без притеснения да ходим на плаж, както и да спортуваме.
 
Dermatopan е името на немски крем за екземи и псориазис. Той е висококачествен продукт за грижа за кожата с пантенол и витамин Е произведен в Германия. Dermatopan е особено подходящ при атопичен дерматит и псориазис. Кремът спомага сухата люспеща се кожа да стане по-гъвкава и еластична, като същевременно елиминира сърбежа.
Конски балсам Pferderbalsam Herbamedicus
Немският конски балсам (Pferdebalsam) на Herbamedicus има охлаждащ, отпускащ и релаксиращ ефект. Съдържащата се в него арника има освежаващ ефект, като същевременно подобрява кръвообращението и  подпомага лечението на възпаления в ставите, мускулите и кожата.
Ментата успокоява и дезинфектира, камфорът стимулиращо и намалява болката. Балсамът  има благоприятно действие при
травми на меките тъкани, както и при синдрома на “тежките крака”, което е особено важно за хората, които работят постоянно прави. Той е билкова комбинация, която помага за успокоение и възстановяване на мускулните влакна.
Балсам с лозови листа и конски кестен Herbamedicus
Балсамът за уморени крака и вени Herbamedicus съдържа екстракт от червени лозови листа и конски кестен. Има освежаващо и отпускащо действие за уморени крака и вени.
 
Продуктите на “shop100.bg” ще ви очакват на Био базар “С грижа за нас и природата” на 26-ти и 27-ми октомври в Изложбена зала, ЦУМ.