Жизнен – подарък от природата.

Фитотерапията или още позната като билколечение заема значимо място в традиционната медицина. В Китай и до днес билколечението е част от културата, хора от цял свят посещават специални клиники и лечители, които познават тънкостите на лечението с билки.
Няма по ценни съставки от тези, които природата сама ни предоставя за бъдем здрави и в кондиция.
Подобряването качеството на живот, свързано с боровия прашец е познато от хилядолетия. Естествен продукт на природата, прашеца в Китай е обявен за национално богатство, тъй като има всички необходими вещества, които да хранят клетката пълноценно и да осигуряват здраве и дълъг живот.
Прашеца се извлича от два вида бор – Масонски и Маслен бор. В света 95% от тези два вида бор се намират в китайските планини.
Боровия прашец е био продукт и една от най-ценните съставки, използвана в медицината от векове в древните китайски рецепти. В азиатската култура е описван като мощен имуномодулатор и един от най-добрите източници на енергия.
New Era Health Industry Co. Limited е държавна корпорация, създадена като подразделение на военно –промишления комплекс на Китай, преди повече от тридесет години.
Днес New Era Health Industry е една от водещите компании в света за производство на продукти за здравето, притежаваща всички световни сертификати за качество на продукцията си.
Следвайки принципа “Здравето е по-скъпо от богатството”, компанията е поела инициативата да запознава хората със здравословен начин на живот и алтернативни форми на лечение на „нелечими“ и хронични заболявания. Боровият прашец е обявен за най –пълноценната храна позната на човека, притежаваща над 200 активни съставки.
 
 
Здраве от природата
  • Боровият прашец на таблетки, който можете да откриете в Жизнен има множество ползи. Засилва имунитета, стабилизира нивата на кръвната захар, подобрява паметта и концентрацията, повишава енергийните нива и още много други. Той е ценен природен източник на минерали и витамини.
  • Бамбукът на здравето също е мощен природен източник на макроелементи и витамини. Благодарение на множеството витамини, като витамините А и В6, той помага при безсъние, повишава имунитета и предотвратява преждевременното стареене.
 
Продуктите на “Жизнен” ще ви очакват на Био базар “С грижа за нас и природата” на 26-ти и 27-ми октомври в Изложбена зала, ЦУМ.