Съвсем скоро в продажба ще бъдат новите продукти на Fenty Beauty, които идват точно навреме за лятото.  Те са ярки, забележителни и модерни,  в неонови и супер пигментирани цветове. Преди няколко дни в профилите на марката в Twitter и Instagram бяха обявени новите 3 сета очна линия и 7 цвята червила, които са тотален must have за предстоящите горещи дни.
Продуктите на Fenty Beauty са на пазара от септемви 2017-та година, а вече са едни от най-предпочитаните както от гримьори, така и от непрофесионалисти. Истината е, че пазарът за всякаква козметика е пренаситен и въпреки това продуктите на FB впечатляват с разнообразие и качество. Коректорите им, например, се предлагат в 40 нюанса и няма вариант да не намерите най-подходящия за вас, освен това са устойчиви на влага (нещо за което всички мечтаем в горещите дни). Най-хубавото е, че тази статия не е реклама, а чистата истина.  Някои от продуктите на марката вече са получили различни награди , можете да видите кои са те в Instagram профила на Fenty Bеauty и в специалния highlight по темата – Award winners.
Но да се върнем на главните герои в тази статия – новите продукти на марката. С тях Риана продължава традицията със забавните имена, което освен супер специфично и разпознаваемо е и чудесен маркетингов трик. Сигурна съм, че както качеството им, така и имената на козметиката на Fenty Beauty са причина те да са толкова успешни и шервани в социалните мрежи. Имената на сетовете очна линия са – Baewatch, Baecay и Baeside, а колекцията червила е кръстена Poutsicle, вдъхновена от цветните ледени близалки. Цветовете са съвсем като плодови близалки, а имената им са точно толкова игриви – Poursicle, Sun snatched, Alpa doll, Go deep, Hot blooded, Motorboard и Tropic Tantrum. Трябва да приезнаем на Риана, че се справя страхотно като бизнесдама и знае как да направи нещо различно и качествено, а ако червилото ви остане след като приключите с близалката, ситуацията ще бъде win-win.
Нюансите на червилото са супер подходящи в съчетание с тъмен тен на кожата и изцяло чисти очи – без очна линия, без спирала и без сенки, ярките устни са напълно достатъчни и супер секси, особено за парти около басейна или лятна разходка по плажната ивица.Очната линия пък може да сложите като тънка лента върху класическата черна такава или да съчеаете няколко от цветовете, както е гримирана Риана по-долу #sohot. Сигурна съм, че съвсем скоро в Youtube ще е пълно с предложения за приложение на тези супер яки продукти.
Те ще бъдат налични в Sephora на 10.05.2019г. за ограничен период от време. Побързайте и си вземете нещо от новата колекция на Fenty Beauty, за да придадете цвят и настороение на летните дни и нощи. Цената на червилата ще бъде по около 20 евро, а трио очна линия ще струва около 35 евро.
И докато сме на тема Fenty Beauty и лято, редно e да ви препоръчам още един продукт, за който не е нужно да чакате дата, на която ще влезе в продажба, а можете да имате още днес и гарантирам, че ще се влюбите веднага. Това е течният бронзант за тяло Body lava, който ще направи кожата ви блестяща от глава до пети. Моят любим нюанс е Trophy wife, останалите два са Brown sugar и Who needs clothes?!, имената им май говорят достатъчно.
Не знам за вас, но аз само докато пиша статията искам да имам всичко на Fenty Beauty. И ако не съм успяла да ви убедя с написаното по-горе, ще завърша с едно клипче, защото продуктите са wow и защото Риана е сладка.