Малки, средни или големи тераси всички са подходящи за отдих вечер след работа или за да се насладите на сутрешното си кафе. Вашата тераса лесно може да се превърне в невероятно местенце, където да прекарвате свободното си време. Тук ще Ви предложим няколко различни варианти как да декорирате, освежите и разкрасите балкона си независимо от квадратурата му.
В днешно време не всеки разполага с голяма тераса в дома си, най-често срещани в новите блокове са малките тераси. Независимо от големината им украсявайте и декорирайте, за да създадете уютно местенце, на което да прекарвате летните вечери. Съветите ни към хората разполагащи с оскъдно пространство са да изберете малка масичка, към която да добавите две столчета, а ако нямата място за маса, можете да поставите само два стола.
За декорация се насочете към цветни, летни елементи като декоративни възглавнички и килимчета, погрижете се и за светлината използвайки свещи или фенери. Създайте си уют добавяйки висящи саксии с цветя или вариантите за сандъчета, които се закачат на парапета.
За щастливците, които разполагат с повече пространство има много различни възможности за градински мебели, кресла, столове и пейки. Ако имате достатъчно място освен кът за сядане можете да добавите и един, два шезлонга, където да събирате слънчеви лъчи през уикенда и при всеки удобен случай. Още по-вълнуващо е ако решите да добавите и градинска люлка ако Ви е по вкуса, но какво по-хубаво и романтично от това на такова място да споделите миг на спокойствие и почивка с любимия човек.