Сезонът е ЛЯТО! Ние много го обичаме, а вие?
Денонощно си представяме идеалното място за почивка, представяме си, че сме на плажа, заровили крака в пясъка или пък се наслаждаваме на коктейли на бара с изглед към морето. Къде обаче да отидем тази година? Ние знаем отговорa – в залива на Царево, сред прекрасна природа и безкрайно синьо море, точно на Плаж Нестинарка. Нека изпратим юнските дъждовни дни и посрещнем July Morning с грандиозното откриване на “CLUB 35 Нестинарка”.
На 30.06.2018 г. ще ни посрещнат очарователните екипи на Moët & Chandon и Finlandia, а за доброто настроение ще се погрижат DJ Nasio. Точно в полунощ по вълните на морето ще се отразяват светлините на невероятна заря.
Партито ще започне в 20 ч. и ще продължи чак до изгрев слънце.
“CLUB 35” е едно от най-популярните заведения в столицата, което посреща огромно текучество на посетители от целия град и се грижи за своите гости целогодишно, осигурявайки им меню с неустоима кухня, предпочитани напитки, подбрана музика и качествено обслужване.
Сега вече добре познатото ни и любимо заведение се пренася и на плажа, за да накара своите посетители да усетят лятото в пълния смисъл на думата. Артистичният интериор в светли тонове, придружен от бели барбарони, разпръснати по плажа ще допринесат за неописуемото отпускане в непосредствена близост до горещия пясък.”CLUB 35 Нестинарка” ще бъде нещо различно спрямо всичко наоколо, а кухнята ще предлага впечатляващ избор от подбрани ястия. Приятната атмосфера на мястото ще бъде допълнена от качествените напитки в перфектната компания на chill музика, подбрана от едни от най-добрите родни DJ-и и най-важното – усмихнато и вежливо обслужване. Няма да пропуснем да споменем и за невероятните аромати, които ще се носят във въздуха от Арабските наргилета, заредени с най-качествен дубайски тютюн.
Всичко в “CLUB 35 Нестинарка” ще създаде у вас впечатлението за едно перфектно лято, изпълнено с незабравими емоции и запомнящи се преживявания – повече от достатъчно, за да се върнете отново и отново… Защото екипът на заведението ще се погрижи за всичко, от което зависи вашето отлично настроение – другото оставете на слънцето, пясъка и морето.