Здравейте, казвам се Микаела Велчева. Аз съм от България, но 14 години живях в други държави, последните 8 от които- в Република Кипър. В България ме задържа международнта криза с Коронавируса. Поради невъзможността да се пътува, с група приятели решихме да си направим уебсайт, където да споделяме полезна туристическа информация за желаещите да пътуват или просто хората да пътуват безплатно с нас онлайн- www.natureandtravellovers.com.
Ние сме петима ентусиасти от пет различни държави, три континента и блогът ни е хоби, не изкарваме пари от него. Основната ни дейност е Дигитализация на девет езика- Английски, Френски, Немски, Руски, Италиански, Испански, Португалски, Гръцки и Български. Моите хобита са изучаване на Изкуствен Интелект (Artificial Intelligence) и Обучение на Машини ( Machine Learning). Това е моят профил в LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mikaela-v-ab86a3181/
Основният език на блога е английски, но аз превеждам ръчно всички статии на български, а Еллия, която е родена в Литва, ги превежда на руски и ги промотира в руските социални мрежи и блогове- Вконтакте, Однокласники, Рамблер и др, и отговаря за рейтинга ни в Яндекс.
Текстовете са уникални, между 1500 и 2300 думи, проверяваме ги със система за установяване на плагиатство и ако установим дублирани фрази от други уебсайтове, ги преработваме или отстраняваме.
Приемаме и статии на гости от сходни сайтове. По този начин се стремим да бъдем полезни и интересни на пътешествениците по целия свят.