Здравейте, казвам се Диана и се занимавам с рисуване. На 26 години съм, по професия – учител, по душа – творец. Рисуването е като магьосничеството – хванеш ли молива или четката, ти оставяш света такъв, какъвто го познаваш зад себе си и се гмуркаш в нещо ново и непознато, създавайки картина от белия лист. Да, понякога е плашещо да не знаеш какво ще излезе накрая, но творците се мотивираме точно от различните емоции, били те страх, болка, любопитство. Те са поредната капка гориво, което ти дава стимул и мотивация да продължиш да се развиваш и да искаш да опиташ още и още нови неща.
 
Основно се занимавам с изработка на ръчно рисувани картички, дигитални илюстрации и дигитални портрети по поръчка, защото ми харесва да пресъздавам идеята на клиента си.
 
Всяка една поръчка е уникална и неповторима, интересна и завладяваща. Винаги влагам много време, желание и внимание към детайлите. За мен е важно творбите да предизвикват емоция и да въздействат.
Освен това рисувам и комикси, отново по идея на клиента. Последните два комикса, които нарисувах за две семейства и тяхната любовна история, се получиха страхотно и бързо заминаха към чужбина!
 
За мен е удоволствие да рисувам “чувства” и толкова сантиментални спомени. Това ме прави част от празника и радостта на всеки един клиент!
 
Ако искаш да бъдеш оригинален и да подариш персонализирана рисунка/портрет/комикс/илюстрация, или пък ти трябва лого, илюстрация, корица за книга и т.н., свържи се с мен!
Рисунките ми са подходящи за всякакви поводи – годишнини, рождени дни, имени дни, сватба, годеж, Коледа, Нова Година и др.!
Ако и ти искаш да видиш своята идея осъществена и нарисувана лично за теб, ще се радвам да разгледаш страницата ми. Там ще получиш повече информация както и ще видиш много
снимки на вече осъществени проекти. За мен ще е чест да изпълня твоята поръчка. Благодаря!
 
Моите творби можете да разгледате тук – https://www.facebook.com/DidisDarkArt