Овен
Припомнете си тази мъдрост:
Ако не ти харесва къде си, премести се. Ти не си дърво.Джим Рон
От вас се иска да се освободите от оковите на миналото и да замени всеки „не може“ с „как“. Ще бъдете изненадани от това колко много можете да промените, когато спрете да мислите за ограниченията и невъзможността. Отговорностите, както лични, така и професионални, вероятно ще ви натежат. Не забравяйте, че трябва да бъдете търпеливи със себе си и околните. Няма да имате друг избор, освен да бъдете силни. Мислете позитивно!
Космически съвет: От вас се иска да се освободите от оковите на миналото.
 
Телец
Бъдете с усмивка на лице. Нещото, от което трябва да се пазите тази седмица е вашето собствено его.  Не се стремете да печелите битки, в които няма печеливши, приемайте нещата, такива, каквито са. Безмислените спорове оказват негативно влияние и на вас, и на вашите близки. Паричните въпроси могат да представляват предизвикателство в средата на седмицата. Що се отнася до здравето, уверете се, че приемате достатъчно количества плодове и зеленчуци.
Космически съвет: Не позволявайте на егото ви да се възползва от вас тази седмица.
 
Близнаци
Работете усилено и не гледайте вашите конкуренти. В идните дни ще откриете, че Вселената е наистина доброжелателна. За някои от вас тази седмица бележи повратна точка. Началото на нещо ново, хубаво и вълнуващо. Приемете го с усмивка и много положителна енергия. Освободете се от страховете и задръжките си. Със себе си вземете само любов и търпение.
Космически съвет: Повярвайте в красотата всичко, което ви очаква.
 
Рак
Тази седмица всичко е за теб! Може би през последната седмица сте приели твърде чужда енергия в личното си пространство. Но дните, в които жертвате собствените си нужди в името на другите са в миналото. Колкото повече се освобождавате от нещата, които вече не ви носят радост, толкова повече щастие ви очаква. Позволете си да гледате нещата по различен начин. За да освободите експерименталната си страна, онази, която обича творчеството.
Космически съвет: Оставете миналото зад гърба си, посветете се на момента.
 
Лъв
Работата ще отнеме значително време тази седмица. Търсите ли да започнете ново бизнес начинание или да разширите сегашните си операции? Момента е настъпил, очаквайте късмет. За някои от вас това ще бъдете седмицата на сбъднатите мечти. Не забравяйте да отпразнувате успехите си с вашите близки, защото те ще продължават да ви подкрепят.
Космически съвет: Насладете се на седмицата, преживейте всеки момент.
Дева
Това е седмица на дълбоко емоционално изцеление. Нещата могат да бъдат или да не са съвършени. Уверете се, че сте готови да приемете промените, които се случват в и около вас. Защото както диаманта, има нужда от шлифовка за да заблести, така е с хората. Промените да необходимост, от тях се учим и чрез тях вървим напред. Не забравяйте да обичате себе си. Прощавайте и на себе си, и на околните.
Космически съвет: Помнете, че прошката е нещото, което отмива всяка обида, тя ви освобождава.
 
Везни
Всичко е точно каквото беше, но всичко се чувства различно. Това е така, защото вие сте различни. Помислете за това като за версията преди и след. Вие се превръщате в самоуверен човек, който винаги е трябвало да бъдете. И така, как тази вътрешна трансформация ще промени външната ви реалност? По-големи финансови възможности, повече власт и повече възможности да повлияете на света по един позитивен начин.
Не забравяйте тренировки, те ще ви зареждат с положителни емоции, които след това да влагате където пожелаете.

Космически съвет: Отдайте се на любовта и позитивните емоции, споделете ги.

 
Скорпион
Вашето чувство за справедливост може да бъде разтърсено. Болката е по-лоша, когато е причинена от някой, когото обичаме. Но не позволявайте това да ви разстрои прекалено много. Продължавайте да бъдете носител на добротата и състраданието. Дистанцирайте се от драмите и негативните емоции. Седмицата ще приключи с моменти на щастие и ваша лична победа.
Космически съвет: Вярвайте в справедливостта.
 
Стрелец
Нови бизнес начинания са на картата. Но не очаквайте нещата да се случат незабавно. Хубавите неща отнемат време. Засега се съсредоточете върху процеса на планиране и разработване на стратегии. Наличието на ясна визия ще улесни движението напред. Не бързайте прекалено, защото бързането води до грешки, които в крайна сметка, могат да ви върнат в изходна позиция.
Космически съвет:  Научи се да се доверяваш.
 
Козирог
Тази седмица ще бъде основна повратна точка. Приемете себе си с всички недостатъци, за да ви приемат и околните. Често маските, които слагаме създават илюзорни представи, които нямат връз с реалността и могат да ни наранят. Ще откриете, че да изиразите истинските си чувства е много по-лесно и носи повече наслада. Може ли това да е началото на нещо ново? Всичко е възможно, когато любовта е във въздуха.
Космически съвет: Оставете маските в миналото.
 
Водолей
Подгответе се за неочаквани разходи. Изчистването на вашите задължения ще бъде фокусна точка тази седмица. Седмицата идва и урока, че както обичаме да вземаме, така трябва и да се радваме, когато даваме. Ако успеете да приложите това, ще привлече изобилието към себе си. В личните си взаимоотношения бъдете честни. Споделяйте истинските си чувства, радости, тревоги. Изразявайте себе си.
Космически съвет: Изобилието ще дойде, тогава, когато се научим да даваме от сърце.
Риби
Тази седмица оставете време за вас, за душевност и доза преоткриване. Дори ако сте се настроили за работа на пълни обороти, оставете време за духовни занимания. Например, посещение на местния манастир или Дзен разходка в парка. Тези, които се чувстват заседнали или ограничени по някакъв начин, е време да направят драстични промени.
Космически съвет: Позволете си промяната.