Овен 
Средата на август може да постави пред неочаквани изпитания представителите на зодия овен. Ако проявите невнимание, може да се поставите в компрометираща ситуация, заради ваш коментар по чужд адрес. Възможно е дори да станете жертва на клюка. Избягвайте да подписвате договори и да давате обещания в този момент.
Обърнете внимание на здравето си. Възможно е, поради многото задачи, с които сте се нагърбили, да подцените сигналите, които тялото ви изпраща.
 
Телец 
Средата на м.август предлага динамика на телците. Някои от вас ще се захванат с отдавна планиран проект, а други ще започнат нов хранителен режим. Необвързаните телци имат шанс да се запознаят с интересен човек, и то на необичайно място.
Ако сте се завърнали от лятната отпуска ще се почувствате вдъхновени за работа и себедоказване, но не трябва да избързвате. Не хвърляйте усилия в напразни неща, а изчакайте подходящия момент.
Близнаци 
Средата на август ще бъде динамична и за въздушните близнаци. Някои от вас ще бъдат вдъхновени от неочаквано появил се човек в живота ви. Той ще ви даде идея за нов бизнес, с който може да се захванете. Не изпускайте тази възможност и бъдете отворени за идеите на другите.
Бъдете внимателни в отношенията си с близките, които ще имат определени очаквания от вас, но в този момент вие ще бъдете на друга вълна. Не пренебрегвайте молбите им, защото е възможно те наистина да имат нужда от вашата подкрепа.
 
Рак 
Няма да сте лишени от емоции през тази седмица. На някои от вас им предстоят преки сблъсъци с колеги, служители. Внимавайте в думите си и не позволявайте на провокациите да ви смутят. Опитайте се да не влагате прекалени чувства, ако се наложи да се разделите с някого.
Бъдете бдителни със знаците, които тялото ви изпраща. Прекалените жеги не ви понасят, затова не прекалявайте с излизанията си навън.
 
 
Лъв 
Настоящият период ще бъде добър за лъвовете. Някои обвързани представители на зодията могат да очакват романтична изненада от своите половинки. Ще се почувствате истински обичани в този момент. Радвайте се на мига и не мислете за проблеми и работа.
Тези, които планират дългоочаквано пътешествие, могат да го осъществят. Ако не прекалявате с екзотичната храна, няма да имате смущения в здравето.
 
Дева 
Настоящият период е спокоен за девите. Вие сте винаги готови за работа, но месецът не предразполага за велики дела. Затова може да посветите времето си на любимите си хобита. Може да пренаредите къщата и гардероба, да се погрижите за градината си. Това ще ви зареди, но същевременно ще си почивате.
Възможно е някой да ви изненада, като ви дойде на гости. Приемете тази възможност спокойно, дори ако гостът е роднина, с когото не се разбирате особено.
 
 
Везни 
Средата на август може да изкуши везните. Трябва да внимавате с покупките, за да не се окажете с празни джобове в края на месеца. Ако сте харесали скъпа покупка, отложете я за по-късно. Възможно е след като мине известно време да осъзнаете, че всъщност не се нуждаете от този предмет.
Може да ви се наложи да давате обяснения за своя постъпка. Обвиненията ще ви подразнят, но трябва да запазите спокойствие и да се защитите, както вие умеете – с дипломация и чар.
Скорпион 
Средата на август ще ви донесе идеи за промяна. Ако дълго сте обмисляли смяна на работното място, моментът е добър за тази крачка. Възможно е промяната в работата да се окаже ключова не само за кариерата, но и за личния ви живот. Необвързаните скорпиони могат да срещнат половинката си в новата служба.
Проявете смелост и постоянство в преследването на целите си и ще видите, че това, което сте смятали за невъзможно се е сбъднало.
 
 
Стрелец 
Стрелците, които са се захванали с проекти, ще довършат започнатото. Средата на месеца е благоприятна за вас във всяко отношение, но не се главозамайвайте, особено във финансов аспект. Ако сте получили премия за успешната си работа, не бързайте да я харчите. Възможни са непредвидени разходи.
Стрелците трябва да обърнат по-голямо внимание на здравето си в този момент. Ще осъзнаете, че трябва да промените част от нездравословните си навици. Възможно е това осъзнаване да настъпи вследствие на новина за ваш болен познат.
В личен план ще бъдете вдъхновени да зарадвате човека до вас и да му покажете, че го обичате.
Козирог 
Средата на август може да ви зареди с настроение за ремонти. Ако наистина желаете тази промяна, то моментът не е лош за такава. Обвързаните представители на зодията трябва обаче да съгласуват това решение с половинките си, за да не се окажат в центъра на неприятен спор.
Тези от вас, които са решили да направят дълго отлагана покупка, могат да я осъществят, защото периодът е благоприятен за новости.
Бъдете внимателни към здравето си в този момент. Не си позволявайте да пренебрегвате сигналите на тялото си. Не са изключени алергии и наранявания по невнимание.
 
Водолей 
Настоящата седмица може да ви донесе истински дилеми в професионален и личен план. Запазете спокойствие и се доверете на разума си, който никога няма да ви подведе. Не се насилвайте да харесате конкретен човек или работа. Ако интуицията ви подсказва, че нещо не е за вас, тогава я послушайте.
Настоящият период е много важен за вас, защото трябва да направите важни избори. Ще осъзнаете, че е нужно да действате, ако искате да промените чувството на несигурност, което ви преследва от дълго време.
Риби 
Средата на настоящия месец ще донесе спокойствие на рибите. Бъдете уверени в себе си, ако ви предстои ново начинание. Успехът може да не дойде веднага, но няма да ви подмине.
Ако не се чувствате готови да предприемете важна стъпка в личния си живот, тогава не бързайте. Не позволявайте на упоритостта на ухажорите и близките ви да ви влияят.
 
Прекрасна седмица от екипа на Sublime Media Room.