Овен 
В периода 19 и 25 август представителите на зодия Овен може да получат добри новини. Предстоят ви емоционални дни, изпълнени с нови идеи и цели. Промените няма да ви подминат, но те няма да бъдат извън, а вътре във вас. Ще бъдете устремени към покоряване на нови професионални върхове.
В същото време близките ви може да ви притискат в желанието си да им посветите повече време. Не са изключени спорове и обвинения към вас в незаинтересованост. За да разрешите недоразуменията с близките си, просто намерете време за разговори.
Не е нужно да прекарвате с тях часове, а просто да отделите няколко минути, в които да ги изслушате и те вас. Така връзката с тях ще бъде възстановена.
Ако се почувствате неразбрани или прекалено натоварени с други проблеми, си подарете няколко минути на ден, в които да останете напълно сами с мислите и чувствата си.
Телец 
Настоящият период ще бъде емоционален и за Телците. Отиващото си лято ви кара да мислите все по-често за бъдещето, за вашите планове и цели. Ще искате промяната, ще изпитвате нужда от нея, за да се настроите отново позитивно и в трепетно очакване на новости.
Втората половина на август обаче ще настъпи малко мързеливо за вас. Възможно е промените, които очаквате, да не дойдат веднага. Ще се наложи да се заредите с борбеност и търпение за предстоящите събития. Ако усещате напрежение, това е знак, че трябва да се отпуснете с любимо хоби. В никакъв случай не позволявайте на емоциите във вас да ви надвият точно сега.
Близнаци 
Втората част на август ще бъде напрегната за вас. Мислите ви ще бъдат насочени към вашите проекти. Необходимо е да бъдете търпеливи и да контролирате емоциите си. Ако сте сигурни в успеха на идеите си, защитете ги и ги отстоявайте, защото сега е вашият шанс.
Ако е нужно пътувайте, впрегнете всички сили и се концентрирайте максимално в кариерното си развитие. Сега е вашият момент да действате.
Възможно е не всичко да върви като по вода, но бъдете сигурни, че много скоро усилията ви ще бъдат възнаградени. Забравете старите неуспехи и разочарования и се насочете към бъдещето. Действайте по план и не рискувайте излишно.
Рак 
Настоящият период от месеца ще бъде плодоносен за Раците. Вие не обичате да чакате и отлагате нито приятните, нито неприятните събития. Каквито и изпитания да имате към днешна дата, то предстои развръзка. Ще получите отговори на много въпроси и ще финиширате започнати проекти. В известен смисъл краят на август ще постави точка на много теми, проблеми и задачи за разрешаване. Разбира се на тяхно място ще се появят нови, но ще се почувствате по-леки.
Промените няма да ви подминат, но дали ще ги приемете положително, или не, зависи изцяло от вас.
Лъв 
Настоящият период ще даде добри шансове в любовта за необвързаните Лъвове. Възможно е наистина да срещнете човек, който отговаря на високите ви критерии. Разбира се е наложително да се огледате, за да разпознаете вашата мечтана половинка. В кариерата са възможни леки трусове, но всяко препятствие ще ви се струва малко камъче.
Трябва да се пазите от интриги. Не позволявайте на хората около вас да ви въвличат в такива. Не мислете, че само вие може да станете жертва на сплетни, защото неочаквано може да се окажете в позицията на плетящия интриги.
Дева  
Настоящият период от месеца може да донесе известни финансови затруднения за Девите. Ако имате желание да си купите нещо скъпо, то моментът не е подходящ. Добре е сега да пазите спестяванията си. Това важи за необвързаните и особено за семейните Деви. Не постъпвайте неразумно с парите, защото вашите действия могат да станат причина за семейни скандали.
Работата ще ви върви само, ако работите в екип и позволите на вашите колеги и партньори да ви помогнат. Не отказвайте помощта, защото ако се претоварите с работа, това ще повлияе на здравето ви. Възможно е да ви се даде възможност да се проявите като организатори на събитие, което ще ви накара да се почувствате в свои води. Успехът ще дойде с признания.
Везни 
Предпоследната седмица на август може да се окаже особено сполучлива за Везните. Вашата комуникативност ще ви срещне с хора, които могат да ви помогнат много в духовен план, а някои от вас се нуждаят точно от това сега. Ще бъдете ангажирани с мисълта за нови проекти, които да ви донесат финансово и професионално благополучие.
Обвързаните Везни може да се сблъскат с проблеми с партньора си. Не го приемайте навътре! Хората, живеещи под един покрив понякога се карат. Проявете търпение и нещата ще дойдат на мястото си.
Ще бъдете решителни в професионален план. Периодът на промените е оказал влияние върху вашето поведение, а това ще отключи възможности за нови успехи.
Скорпион 
Периодът е добър за получаване на дълго чаканите плодове на вашия труд. Радвайте се на мига. Тези от вас, които се чувстват изчерпани в работата си, могат да направят стъпка към промяна на работното място. Време е да действате, но преди това помислете добре.
Краят на този месец ви носи шанс за промени, но не и обещание за безкрайни победи. Бъдете концентрирани и не се главозамайвайте. Ако получите бизнес предложения, трябва да бъдете отворени, но не и лекомислени.
Във финансово отношение няма причини, които биха нарушили вашето спокойствие. Ако има проблеми, те ще са по-скоро във вашето обкръжение.
Стрелец 
Стрелците ще имат интересни дни през настоящата седмица. Възможно е през този период да се сблъскате с трудности, които не трябва да ви изваждат от релси. Подходете по-философски и ще видите колко лесно може да побеждавате проблемите. Добре е да се събирате по-често с оптимистично настроени хора, за да се заредите от енергията им.
Възможни са леки бури в семеен план. Единственото, което можете да направите, е да запазите хладнокръвие. Не сте в състояние да контролирате емоциите и постъпките на другите, но можете да контролирате вашите. Ако мислите, че ваш роднина взема погрешно решение, то оставете го да сгреши сам. Опитът ви за намеса ще е безполезен.
Козирог 
Отиващият си август продължава да ви държи енергични, както винаги. В личен план може да има и война, и мир. Със сигурност няма да ви е скучно. Ако сте в отпуска е време да се посветите на хобитата си и да оставите половинките си да си починат от вас. Разбира се, че ще има неща, които няма да са наред организационно, защото не сте ги организирали вие, но това не е причина да бъдете заядливи.
Трябва да бъдете внимателни с храната, която приемате. Лятото ви предлага много удоволствия, но не прекалявайте, за да не се окажете в началото на септември със същите килограми, с които сте се борили месец преди това.
Водолей 
Август продължава да изисква от Водолеите търпение, упорство и издръжливост. Ще трябва да се справите с лични, професионални и финансови проблеми. Приемете новите предизвикателства като уроци, от които да се учите. Сега е моментът да покажете вашия характер. Ще осъзнаете, че не сте слаби.
Ако не се чувствате във форма, отделете няколко минути за релакс. Възможно е да не искате точно в този момент да се срещате с други хора, послушайте вътрешния си глас. Все пак не се затваряйте прекалено, за да не загубите връзката с околния свят.
Риби
Настоящият период е добър за Рибите в работен аспект. Ще се чувствате полезни и ценени. В личен план са възможни проблеми. Ако усетите, че сте жертва на недоразумение, то веднага реагирайте и се защитете! Не допускайте да бъдете обвинени несправедливо. Ще осъзнаете, че сте позволили на хората около вас да ви командват. Време е да промените това.
Внимавайте със здравето си. Хранете се редовно и не позволявайте на негативните емоции да отнемат спокойствието на съня ви.
 
Прекрасна седмица от екипа на Sublime Media Room