Овен 
Краят на м. август ще бъде емоционален за представителите на зодия Овен. Тези от вас, които са започнали някакво обучение или проект, ще завършат започнатото с успех. Ще се почувствате удовлетворени от резултатите, а и най-после този ангажимент ще отпадне от програмата ви.
Ако планирате отпуска, то бъдете максимално отдадени на  почивката си. Не мислете за проблемите и за това колко много работа ви предстои през следващия месец. Бъдете щедри към себе си и се отдайте на заслужен отдих. Краят на настоящия месец може да ви изправи пред неочаквана новина, която ще ви накара да преразгледате живота като цяло. Ще осъзнаете, че трябва да се радвате на всеки миг, който съдбата ви подарява.
Телец 
Краят на август ще донесе добри новини на Телците. Ако по някакъв начин не се чувствате удовлетворени от отиващото си лято, това означава, че е време за равносметки. Имате още четири месеца до края на годината, за да направите промените, за които копнеете. Не се самозалъгвайте и не се насилвайте. Поставете си реалистични цели, които може да постигнете в този период. Ако искате да промените нещо във външността си – направете го, ако искате промяна в личния живот – говорете прямо с партньора си.
Бъдете честни и позитивни към себе си и другите. Времето е подходящо за изводи и истински промени.
Близнаци
Близнаците ще изпратят август с цяла палитра от емоции. Някои от вас ще се чувстват истински щастливи и благодарни, други ще изпитват известна тъга, а трети ще бъдат вдъхновени да променят живота си из основи. Истината е, че настоящата година ви носи много възможности, но дали ще се възползвате от тях, зависи само от вас. Промените са около вас и колкото и да искате да избягате от тях, те ще ви настигнат. Бъдете концентрирани върху текущите си задачи.
В края на отиващия си месец ще ви се наложи да се проявите като добри приятели и да подкрепите нуждаещ се от помощта ви приятел.
Рак 
Краят на м. август ще донесе на Раците нов поглед върху живота. Промените и напрежението от началото на месеца, ще се окажат плодоносни за вас. На път сте да приключите един етап от живота си и да поставите началото на нов такъв. Необвързаните представители на зодията имат своя шанс отново да срещнат любовта на живота си. Обвързаните ще са готови на сериозна стъпка и ще се отдадат на планове за сватба.
Възможно е някои от представителите на зодия Рак да са имали здравословен проблем, но краят на август ще ви донесе добри новини за здравето ви. Приемете отминалите изпитания като знак за необходимостта от промяна в навиците и мирогледа ви.
Лъв 
Настоящият период няма да изненада Лъвовете с нищо. Вие ще продължите да гледате с ведър поглед напред, към новия месец. Чувствате се комфортно и заредени с идеи и нови стремежи. По-авантюристичните от вас могат да приемат отправено им предизвикателство, а други ще си поставят нови цели за идващия септември.
Бъдете по-толерантни с новите си колеги и не бързайте да поставяте граници между себе си и тях. Това, че някой не е на нивото ви не означава, че той не притежава качества. Ако оставите егото си на втори план, ще се изненадате колко стойностни хора има около вас, с които може да изградите истинско приятелство.
Дева 
За да подобрите настроението си в последната седмица на текущия месец, ще трябва да бъдете по-активни. Излизайте на разходка, бъдете социални, срещнете се с нови хора. Те ще ви дадат много интересна информация и ще ви донесат нови преживявания. Девите не трябва да пренебрегват своите стари приятели в този период и особено половинката си. Трябва да отделяте повече време за себе си и вашия партньор, защото само така ще успеете да поддържате връзката помежду си силна.
Настоящият период ще ви предразположи да се отдадете на любими, но забравени хобита. Ще се изненадате колко заредени и положителни ще се почувствате, ако отделяте повече време за хобитата си. Научете се да намирате по половин час на ден за любимо занимание – това ще ви направи по-щастливи и позитивни.
 
Везни 
Краят на м. август ще ви напомни, че имате мечта, която отдавна планирате да сбъднете, но все отлагате. Възможно е ваш приятел да ви напомни за нея. Моментът е подходящ да я осъществите. Ще бъдете продуктивни и изпълнени с енергия. Лекотата, с която отмятате задачите си, и сполуките на работното място, ще ви накарат да се почувствате истински пълноценни.
Много вероятно е да получите подкрепа от висшестоящи хора, които ще ви отворят доста врати. Оставете си време за себе си и за най-близките ви хора. Ако не сте се виждали с роднините си, е време да ги посетите.
Скорпион  
Краят на август може да се окаже истинско изпитание за търпението на представителите на зодия Скорпион. Възможни са аварии у дома или по пътя. Ще се наложи да дадете повече средства от това, което сте предвидили. Не е време да правите икономии, а да действате. Трябва да разрешите проблемите, които сте отлагали дълго. Приемете трудностите философски – като сигнал, че е време да се разделите с една вещ и да я замените с нова.
Бъдете нащрек и не се доверявайте на самозвани хора, които ви уверяват, че ще ви помогнат без пари. Ще изпратите август с емоции, но те няма да са отрицателни.
 
Стрелец  
Стрелците не трябва да изпращат август с нагласата за края на света. Не си позволявайте песимизъм, дори ако в този момент се борите със задачи, които ви изглеждат невъзможни. Проявете гъвкавост и се обърнете за помощ към приятелите си. Те с радост ще ви помогнат, а вие освен че ще победите трудностите, ще имате и възможността да се видите с вашите истински приятели. Така проблемът ви ще се превърне в добър повод за среща с важните за вас хора.
Семейните представители на зодията не трябва да експериментират с финансите, защото през следващия месец са възможни по-големи разходи от предвидените.
Козирог 
Краят на август ще бъде добър за вас. Енергията ви ще бъде насочена предимно в личен план. Ако сте семейни е възможно да помислите за дете, а свободните представители на зодията ще бъдат неотразими за противоположния пол. Възможно е да имате много работа, но ще я вършите с лекота, преодолявайки изникващите трудности. Възможно е да получите повишение или нови предложения, свързани с партньорство.
През отиващия си август не е изключено да се наложи да оказвате помощ на роднини и приятели. Не се сърдете, ако не сте настроени за това. Приемете, че сте нужни на вашите близки и се радвайте, че ви търсят, а вие сте в състояние да им бъдете полезни.
Водолей 
Вие ще се чувствате по-мъдри, по-добри и по-духовни през последната седмица от м. август. Изпитанията, с които сте се сблъскали до този момент, ще ви направят по-силни. Ще се почувствате като преродени, защото сте на прага на нов период от живота си. Трудностите през този месец ще имат мотивиращо въздействие върху вас.
Бъдете сигурни, че всяка трудност е просто още едно изкачено стъпало. Бъдете по-самоуверени и по-смели в мечтите си, защото ще имате шанс да ги осъществите.
Риби 
Настоящата седмица ще ви накара да се чувствате полезни за околните. Приятелите, които са се нуждаели от вашата подкрепа, ще ви бъдат благодарни, а вие ще се почувствате истински удовлетворени. В работата няма да има непреодолими спънки, а в личен план е необходимо да бъдете по-искрени. Ако има нещо, което ви терзае – сега е моментът да го споделите с вашата половинка.
Необвързаните Риби не трябва да се впускат в случайни флиртове, защото по-късно ще съжаляват. Бъдете търпеливи и изчакайте подходящия за вас човек.
 
Прекрасна седмица от екипа на Sublime Media Room