Овен 
Началото на м. август ще ви донесе успехи в кариерата. Вложените по-рано усилия ще дадат резултат. Месец август носи много енергия и въпреки, че е горещ, и се смята за подходящ за почивка, това не важи за вас. Ще се чувствате амбицирани да сграбчите дълго чаканите награди. Ще бъдете активни в социалния си живот и ще продължите срещите с нови хора. Внимавайте в разговорите си с новите познати, старайте се повече да слушате, отколкото да говорите.
Телец 
Първата седмица на август ще ви донесе увереност и хъс за работа. Ще се чувствате амбицирани да се доказвате. Трябва да бъдете внимателни с думите, които казвате, защото конфликтите не са изключени. Не допускайте емоциите и импулсивността ви да ви скарат с близки, колеги или шефове.
Бъдете внимателни с храната. Не допускайте многото работа, с която сте затрупани, да повлияе на хранителните ви навици, защото това веднага ще даде отражение върху здравето ви.
Близнаци 
Първата седмица от август ще ви напомни за стари нерешени въпроси. Ако не сте готови с категорични решения, то отложете това за по-късно, защото моментът не е благоприятен за рискове. Трябва да внимавате с харчовете. Съсредоточете се върху текущата работа. Скоро ще можете да решите всичко, което сте отложили.
Бъдете внимателни в отношенията с партньорите си. Необвързаните не трябва да бързат, а да помислят с какъв човек биха искали да прекарат живота си. Не позволявайте на емоциите да замъглят разума ви.
Рак 
Първата седмица от август ще бъде динамична за вас, защото ще искате да направите много неща. Не се превръщайте в работните пчели на семейството, а разпределете задачите. Ако ви предстои пътуване, то не се нагърбвайте с всичко сами, оставете и партньорът ви да свърши нещо.
Август ще ви донесе хубави емоции и незабравими спомени. Тези, на които им предстои нанасяне в нов дом, трябва да знаят, че притесненията са излишни, защото всичко, което сте планирали ще се осъществи.
Лъв 
Лъвовете през първата седмица на август ще бъдат пълни с енергия и готови за нови подвизи в работата, но не хабете енергията си за глупави неща. Трябва да подредите задачите си. Добре е да работите в екип, защото така ще научите какво мислят колегите ви, а това ще ви бъде от полза.
Необвързаните представители на знака ще получат нов шанс да срещнат своята половинка, но трябва да бъдат наблюдателни и решителни, за да не пропуснат момента.
Дева 
Първата седмица от новия месец може да се окаже изненадваща за някои от представителите на зодия дева. Възможно е обвързаните представителки на зодията да получат предложение от своя партньор. Този смел и горещ месец може да ви донесе промени, които не сте очаквали – смяна на работата или на дома. Не се страхувайте, ако това се случи, защото всяка промяна, която правите този месец е важна за вашето бъдещо развитие.
Везни  
Първата седмица от новия месец ще бъде важна за вас, защото ще осъзнаете нуждата от промяна. Месецът е активен, вие също, затова трябва да действате смело. Ако сте получили критики от ваши близки и приятели, то вслушайте се в тях и променете нещо в себе си.
Опитайте се да направите промените, заради себе си, а не заради другите. Всичко, което направите сега, ще ви достави чувство на удовлетвореност в края на този месец. Проявете упорство и търпение.
Скорпион 
Първата седмица на август ще бъде добър период за екскурзии и кратки пътешествия. Ако не сте се чували скоро с вашите приятели, сега е моментът. Необвързаните представители на зодията трябва да проявят търпение, ако не срещнат веднага половинката си, защото месецът ще ви донесе желаните емоции. Просто трябва да изчакате момента.
Семейните скорпиони трябва да се отпуснат в компанията на своите партньори. Сега е моментът да подарите малко от скъпоценното си време на своя партньор и да му покажете, че той е важен за вас.
Стрелец
Стрелците трябва да бъдат внимателни в първата седмица на новия месец. Не инвестирайте в проекти, за които не сте информирани добре. Ако държите да направите инвестиции, то ще трябва да почакате. По-късно този месец може да получите отговорите, които търсите, от приятели, които ще се завърнат от почивка. Не се страхувайте да поискате съвет.
Ако сте решили да използвате месеца за усъвършенстване, действайте. Всичко, което научите сега, ще може да приложите съвсем скоро в работата си, а вашите нови знания няма да останат незабелязани от шефовете ви
Козирог 
Първата седмица от август ви обещава много емоции, най-вече в личен план. Обвързаните ще се радват на близостта на половинките си. Периодът е добър за кратки пътувания. Сега е моментът да покажете, че сте амбициозни във всяко отношение, и умеете да балансирате работата и личния живот.
Необвързаните представители на зодията ще предизвикат интереса на противоположния пол. Бъдете уверени, както винаги, но все пак си изяснете към какво се стремите – към връзка или просто краткотраен флирт.
Водолей 
Първата седмица на новия месец ще ви донесе умора и раздразнение. Ако усещате, че това не е вашият месец, сте абсолютно прави. Не се отчайвайте от този факт, а просто приемете, че ще трябва да положите повече усилия, за да излезете от този период. Съсредоточете се върху текущите си задачи. Решавайте ги стъпка по стъпка и не си позволявайте да подценявате нищо, защото в този момент всяко камъче по пътя ви, ще се окаже голям проблем по-късно.
Бъдете амбициозни и ведри в мислите си. Положителните мисли и усърдието ви ще бъдат вашите най-верни съюзници.
Риби 
Първата седмица на август ще бъде период на хармония в отношенията с партньорите ви. В работата също ще ви спори. Ще бъдете спокойни и това ще се окаже вашето голямо предимство в работата и личния ви живот, защото останалите около вас няма да бъдат спокойни. Вие не трябва да реагирате на думите на хората около вас, за да не се окажете в центъра на конфликт.
Бъдете хладнокръвни и не приемайте нищо прекалено лично. Ситуациите, в които е възможно да попаднете, няма да повлияят на емоциите ви, ако вие не им позволите.
Прекрасна седмица от екипа на Sublime Media Room.