НОВО НОВО НОВО

 
Вече на пазара е най-новата иновативна компания GrandeBanditta! Впечатляващ дизайн и изискани предложения ни посрещат в онлайн магазина GrandeBanditta.
Продуктите без аналог в целия свят. Първата колекция “Вихрогон”  е вдъхновена изцяло от конете и изработена с внимание към всеки детайл, с много любов, желание и носеща много емоция.
Гранде Бандитта е онлайн бутик,  в който ще откриете страхотни предложения за подаръци и аксесоари за колеги, близки и приятели, както за дома, офиса и любимите Ви места.
Всеки продукт се откроява с дизайн, качество и покритие от истинско Злато 24 Карата, Платина или Сребро.
 

Колекция “Вихрогон” е разработена основно за любителите на конете, тези прекрасни, грациозни и любвеобилни животни.

 
Всички продукти от първата ни колекция са с основен цвят „Черно”, тъй като една от любимите ни породи коне е „Фризиец”: Красив, черен и лъскав!
 
Конят е прабългарски символ на свободата, неукротимата воля, безграничната смелост, лоялността и властта. Тази колекция носи истинско послание, вдъхновение и чар.
 
Ръчно изработените чаши “Вихрогон”  са единствени по рода си в целия свят. Всяка чаша, носи усещане за истински лукс, а това я превръща в идеалния подарък за предстоящите празнични дни.
Дизайнерските тапи за стъклени бутилки с покрития от злато и сребро, които ще откриете в GrandeBanditta са повече от изтънчени. Това е подарък, който всеки би искал да притежава. Защото и най-добрата бутилка вино се нуждае от перфектен завършек!
Серията “Вихрогон” ни поднася и луксозни керамични пепелници за пури в четири различни разновидности – 24 Карата Розово злато, Платина, 24 карата чисто злато и черен гланц. Всеки от тях би изглеждал страхотно, както у дома, така и в офис пространство, пура барове, хотели и вашето любимо място. Също така подковата носи късмет!
GrandeBanditta – онлайн магазин съчетаващ изтънченост, лукс и красота.
Къде може да ги намерите: www.grandebanditta.com
Гр.София, ул „Богатица” 9, партер, в демонстрационната зала в офиса.
Телефон: +359888778815; email: info@grandebanditta.com