Екипът на галерия Little Bird Place представя Нора Ампова. Тя е един от авторите, които са включени в проекта “20×20 TRANS FORMAT”. Нейните произведения, както и тези на останалите участници все още могат да се разгледат на живо в галерията – всеки ден до събота (06.02.21) – от 11:30 до 19:00 часа. За тези, които искат да усетят атмосферата в галерията и нямат възможност да я посетят, могат да разгледат експозицията виртуално на сайта.
 
Нора Ампова показва своите двадесет рисунки и колажи в нестандартен и интересен формат – под формата на дневник – „РОЗОВИЯТ ДНЕВНИК“. Авторката е родена през 1989 г. в София и в момента живее и работи в Женева, Швейцария. Тя е завършила Националната Художествена Академия в София – Магистър по Изобразително изкуство (2014 г.). Има следдипломна специализация във Великобритания през 2011 г. и участия в редица самостоятелни и групови изложби и проекти. Изкуството ѝ е отворено и социално, често изпълнено с хумор и ирония.
 
„В „РОЗОВИЯТ ДНЕВНИК“ – споделя  Нора Ампова, събрах различни рисунки от 2020 година. Всички те са опит да преразкажа красивото и мечтаното, което е преминало през моите дни. Споделям тази лична колекция с вас, за да заглуша горчивият вкус, който ни донесе годината… Сложих розовите очила и изведнъж остана само светлината“