Галерия “ЛИК” представя ДИАНА DEZIR. Самостоятелната ѝ изложба – живопис, може да се види от 19.05. до 8.06. 2021 г. Вернисаж:  19 май /сряда/ 17.30 ч. – 20.30 ч.
 
Според Румяна  Велинова:
“Много колорит, много светлина, много енергия, много поезия има в картините на Диана Дезир. Дезир е желание, затова и много желание за красота – понякога природна, понякога абстрактна, рядко монохромна, но винаги с яркото присъствие на отношението на художничката. Картините са толкова силни, че не могат да оставят зрителя безучастен. Те или много се харесват, или много се отричат, но не те оставят безразличен към видяното. Богатият колорит и понякога несъвместимите цветове, натоварват съзнанието със силна провокативна енергия и в един момент човек се чувства повлечен от водовъртеж от чувства и емоции. Картини като дъгата – има всичко в тях, но винаги остава нещо и за после,  когато минеш под дъгата и си от другата страна. Емоцията!
     Творения без правила обхващат всичко: Безкрая, чувства, емоции, настроения, прозрения, вибрации, а формата или цвета само допълват картината. Богатството и силата на цветовете е огромно, въображението няма граница. Запомнящи се творби, създадени като че ли на един дъх и с един замах!”
 
„ВИДИМО И НЕВИДИМО“ – добре дошли в този омагьосващ свят!