Галерия „ЛИК“ представя “Земята на Хората”. Това е съвместна изложба на Роман Гуманюк и Иванна Шмелева.В експозицията могат да се видят картини на тема България, Украйна, Италия, Полша, Гърция и Киргизия. Художниците – Роман Гуманюк и съпругата му Иванна Шмелева, са родени в Киргизстан. Последните 5 години живеят в България. Въпреки голямата поредица от самостоятелни изложби, това е второто им съвместно изложение.
 
Роман Гуманюк има 39 самостоятелни изложби в музеите и галериите на Украйна, Беларус, България, Италия, Франция, САЩ, Казакстан, Киргизстан и в други държави. Авторът е участник на VI Биенале на съвременното изкуство във Флоренция, Италия. Първата самостоятелна изложба на Роман Гуманюк «Под звездно небе» е в Националния музей на изобразителното изкуство в гр. Бишкек през 2000 г. Тя  е посветена на пълното затваряне на АЕЦ „Чернобил“. През 2012 г. художникът посещава Чернобилската зона и създава най-известната си експозиция „Светлините на Припят или Сенките на Чернобил“.  Показана в няколко страни, включително и в България, през 2016 г. За тези картини той е награден с Орден «Чест и Уважение» от Съюз Чернобил Украйна, както и с паметен медал „25-тата годишнина от Чернобилската катастрофа“ от „Съюз Чернобил“, Киргизстан.
 
Иванна Шмелева по образование е архитект-дизайнер. Авторката е участник в различни конкурси и изложби. Притежател на диплома от Съюза на дизайнерите за най-добрата архитектурна графика. През 2014 г. в Националния музей на изобразителното изкуство в гр.Бишкек, Киргизстан, е проведена нейната авторска изложба „Цветята на България“. Там са представени картини с изображения на архитектурни паметници от България, а също така и стилизирани форми на цветя и растения. Изложбата е вдъхновена и създадена след посещението на авторката в България, и се проведе със съдействието на българско общество „Възраждане“ и представителството на ЮНЕСКО в гр.Бишкек