Евгения Михалска – организира онлайн събитие, в което ще представи картини живопис, поезия и проза. То ще се проведе от 25.05 в 18:00 ч. до 8.06 в 18:00 ч. UTC+02
 
Авторката споделя: „Живея и творя на остров Майорка и в момента съм негов заложник. Виртуалните времена, в които живеем наложиха и виртуални събития. Картините, които избрах да ви представя са рисувани през последните две години, силно запомнящи се за мен. В това онлайн събитие ще направя и кратко представяне на дебютната ми стихосбирка „Домът на феите“.
Симбиозата между двете изкуства ми позволява да изразявам себе си с по-голяма искреност и пълнота. На самото събитие ще ви разкажа повече. Към някои от картините ще добавя подходящ текст, така ще можете да се запознаете и с тази част от творчеството ми.
Картините са налични в София. Могат да бъдат изпратени и до други градове в страната, а защо не и в чужбина.. Рисувам предимно с маслени бои върху платно.. Ако някой пожелае да закупи повече от една картина, ще получи специална отстъпка.
Екземпляр от “Домът на феите” можете да поръчате като се свържете с мен. Лирика изтъкана с положителен заряд и поглед към живота, може да бъде прекрасен подарък или просто детайл за всеки повод.
Бъдете здрави и творящи добрина и любов!“
 
Може да я последвате на: https://www.facebook.com/events/2600661286878567/
https://www.facebook.com/groups/1356945834489515/