Актрисата и модел Кристен Стюарт придобива популярност покрай участието, което взима в култовата поредица “Здрач”.
Първият филм е политическия трилър, който е режисиран от Бенедикт Андрюс ще бъде изигран от Кристен Стюарт, която ще влезе в кожата на Джийн Сибърг. Филмът представя по хронологичен път смъртта на феноманалната актриса.

„Въпреки че тя премина през косвено, наистина ужасяващи, трагични неща, има нещо в Себерг, което е енергийно“, споделя Стюарт.

Друга приятна изненада, която ни поднася актрисата е нейното участие в „Ангелите на Чарли“. Сюжета разказва историята на инженер, който отива под земята и е защитен от ангелите. Екшън комедията е под ръководството на режисьора Елизабет Банкс. Кристен Стюарт играе Сабина, която е наследница на Парк Авеню и е превърната в международен шпионин. Героинята й има слабост към гоненето на лоши момчета.
Кристен Стюарт излиза от рамките, в които бе поставена от публиката, която я е запомнила с ролята и в поредицата „Здрач“. Актрисата не може да бъде обвинена в преиграване. Каквото и да прави, то изглежда натурално. Младата актриса, показва, че вече се чувства достатъчно уверена в сферата си, като избира различни и нови проекти.
Този ангел на Чарли седи на място, усеща се като другите ангели, които сме виждали преди 20 години. Не се различава от Дрю Баримор, Камерън Диас и Люси Лиу. Това е добра новина и за феновете на Кристен Стюард и за феновете на култовата поредица „Ангелите на Чарли“. Премиерата на филма ще бъде на 5 ноември 2019 година в САЩ.
Снимката е взета от списание: Out